Menü Bezárás

Az új vakcinák tartósan megváltoztatják az emberi DNS-t

Miért ragaszkodnak mániákusan a kormányok az oltóanyagok beadásához?

A cikket annak fényében ajánlott megfontolni, hogy szerte a világon egyre gyorsuló ütemben hajtják végre a lakosság vakcinázását. A referencia a New York Times “Védelem vakcina nélkül” (1) című cikke (2015.03.09.). Egy olyan kutatást írnak le, melyben szintetikus géneket használnak, hogy azok “megvédjenek a betegségek ellen,” miközben megváltoztatják az emberek genetikai felépítését. Ez nem sci-fi.

Néhány idézet a cikkből:

Kísérleti majmok izmába adott szintetikus génekkel a tudósok lényegében áttervezik az állatokat, hogy ellenálljanak a betegségeknek.

“‘A határ a csillagos ég,’ mondta Michael Farzan, a Scripps Kutatóintézet immunológusa, és az új tanulmány vezető szerzője.

Az ezen stratégián alapuló első emberi kísérletek – az úgynevezett géntranszferálás általi immunprofilaxis vagy I.G.T. – folyamatban vannak, és számos újat terveznek.

Az I.G.T. összességében eltér a hagyományos oltásoktól. Helyette ez a génterápia egy formája. A tudósok izolálják azokat a géneket, amelyek erős antitesteket termelnek bizonyos betegségekkel szemben, majd szintetizálják a mesterséges változataikat. A géneket vírusokba helyezik, és az emberi szövetbe, általában izomba fecskendezik.

És itt a poén:

A vírusok megtámadják az emberi sejteket a bennük lévő DNS-el, és a szintetikus gén beépül a befogadó saját DNS-ébe. Ha minden jól megy, akkor az új gének utasítják a sejteket, hogy kezdjenek erős antitesteket termelni.

Tehát a szintetikus génekkel megváltoztatják a befogadó saját DNS-ét, módosítják a genetikai felépítését, tartósan megváltoztatva azt.

A Times cikke Dr. David Baltimore véleményével zárul:

Dr. Baltimore mégis azt mondja úgy képzeli, hogy egyesek talán agyafúrtnak vélnek egy olyan vakcinázási stratégiát, amely azt jelenti, hogy megváltoztatják a saját DNS-üket még akkor is, ha az megakadályoz egy potenciálisan halálos betegséget.

Nos nem árt, ha valaki elkezd aggódni, ha van még egy-két működő agysejtje.

Vegyük ezt tovább. A betegségek megelőzésének leple alatt (és minden jól titkolt vizsgálatnak egyetlen célja van, hogy elrejtsék a valódi szándékukat) a vakcinákról kiderült, hogy ideális hordozói mindenféle génnek, amelyek tartósan beépülnek az ember DNS-ének struktúrájába.

A vakcinákkal kapcsolatos rendkívüli propaganda, és az így kapott kötelező törvények, melyek érvényre juttatják az oltásokat, létrehoznak egy erős alapot arra, hogy a gének újratervezése messzemenően lehetségessé váljon.

A több milliárd emberbe fecskendezett szintetikus gének egy nagy kísérletet képeznének, hogy létrehozzanak egy új fajt.

Ezt a nagyszabású kísérletet több részre lehet bontani. Például titokban az 1-6-os géneket befecskendeznék az A Csoportnak az 1-es földrajzi helyen, a 7-12-es géneket pedig a B Csoportnak a 2-es földrajzi helyen, stb.

A beoltottak folyamatos felügyelet alatt állnának, hogy mérjék az eredményeket. Különböző ürügyekkel ezen csoportok tagjait klinikai vizsgálatoknak és teszteknek vetnék alá, hogy felfedezzék a markereket, amelyek felfedik a genetikai változtatásokra adott testi válaszokat.

Ezek az emberek erősebbek vagy gyengébbek? Mutatják betegség jeleit? Viselkedésbeli változásokról számolnak be? A megfigyelésen és a vizsgálatokon keresztül mindenféle információt lehet összeállítani.

Természetesen nincs szó beleegyezésről. Az emberi tengerimalacoknak nincs tudomásuk arról, hogy mi is történik velük.

És mi lenne a célkitűzése ennek a holdkóros kutatási programnak? Ezek különbözőek lehetnek. Az egyszerűsített szinten két dolog lehetséges. Létrehozni gyengébb, engedelmesebb és függőbb embereket. Másrészt létrehozni erősebb, egészségesebb, intelligensebb és tehetségesebb embereket. Nyilvánvaló, az utóbbi kísérletek eredményeit “néhány kiválasztott” esetében fogják alkalmazni. Az is világos, hogy néhány ilyen kutatást a hadseregen belül fognak elvégezni. A titoktartást így könnyebb fenntartani, és a cél, hogy “jobb katonákat” hozzanak létre, egy régi vágya a Pentagonnak, és kutatóintézetének, a DARPA-nak.

Egy ilyen fajta globális vakcina kísérlet még egy bónuszt jelentene a kitervelőinek: azok az emberek, akik megbetegednek vagy meghalnak leírhatók, mint akik olyan különböző betegségekben és rendellenességektől szenvedtek, melyeknek “semmi köze a vakcinákhoz.” Ez már jelenleg is az orvosi kartell szabványos működési eljárása.

Az áldozatok száma ebben a hatalmas kísérletben nem okozna aggodalmat a Bátor Új Világ formálói számára. Ahogy az már széles körben dokumentált, az amerikai egészségügyi rendszer egy évtized alatt mintegy 2,25 millió embert öl meg (konzervatív becslés), az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal által jóváhagyott gyógyszerek és a kórházakban történt helytelen kezelések eredményeként. A jelentősebb médiák és kormányzati vezetők tudatában vannak ennek, de nem tesznek semmit. (2)

Néhány idézet Lee Silvertől, a Princeton molekuláris biológusától, a “Remaking Eden” írójától. (3) Betekintést kaphatunk abba, hogy a fontos genetikusok hogyan gondolkodnak egy megtervezett jövőről:

A GenRich – amelyhez az amerikai lakosság tíz százaléka tartozik – hordozza valamennyi szintetikus gént. A gazdaság, a média, a szórakoztató ipar és a tudásipar minden aspektusát a GenRich osztály tagjai irányítják…

A Természetesek (a változatlan emberek) rosszul fizetett szolgáltatókként vagy munkásokként dolgoznak. Végül a GenRich osztály és a Természetes osztály teljesen különálló faj lesz, és nem lesznek képesek egymással szaporodni, és annyi romantikus érdeklődést mutatnak majd egymás iránt, mint jelenleg az ember a csimpánz irányába.

Sokan úgy vélik, hogy egyesek számára eleve igazságtalan hozzáférni a technológiákhoz, melyek előnyöket nyújtanak, míg mások, a kevésbé jómódúak egyedül a véletlentől kénytelenek függeni, de az amerikai társadalom tartja magát az elvhez, hogy a személyes szabadság és a személyes szerencse az elsődleges meghatározói annak, hogy az egyén számára mi megengedett és mit képes megtenni.

Ugyanis egy olyan társadalomban, amely mindennél többre értékeli az egyéni szabadságot, nehéz találni egy olyan törvényes alapot, mely korlátozná az újraprogramozó genetika használatát. Amellett fogok érvelni, hogy a reprogenetikus technológiák használata elkerülhetetlen. Akár tetszik, akár nem, a globális piac lesz a legfőbb uralkodó.

Itt egy másik gyöngyszem Gregory Stocktól, a UCLA Orvostudományi Egyetem Orvosi, Technológiai és Társadalmi programjának korábbi igazgatójától:

Még ha a világ fajainak a fele el is veszik (genetikai kísérletek során), óriási valtozatosság marad. Amikor majd a távoli jövőben visszatekintenek a történelem ezen időszakára, valószínűleg azt látják, hogy ez nem az a kor, amikor a természeti környezet elszegényedett, hanem amikor rengeteg új forma – néhány biológiai, néhány technológiai, néhány a kettő kombinációja – robbant be a színpadra. A legjobban úgy szolgáljuk önmagunkat, valamint a jövő nemzedékeket, ha a tetteink rövid távú következményeire összpontosítunk, nem pedig a távoli jövő igényeinek homályos elképzelésére.” (4)

Figyeljük meg, ahogy ez a két ismert tudós az “etikáról” beszél. Jelentős számú ilyen szakértőnek van saját elmebeteg változata arról, hogy mi helyes és mi helytelen.

A vakcinákkal a horizonton, melyek megváltoztatják az emberi genetikát, és azzal együtt, hogy a vállalati és kormányzati hivatalok előszeretettel titkolóznak, gyakorlatilag már ebben a Bátor Új Világban élünk. Ez már nem egy távoli kilátás.

Minden genetikai innováció célja az, hogy egyre közelebb vigyen bennünket egy inger-válasz világhoz, és egyre távolabb a szabadságtól. (5)

Ez az, amiért a szabadság védelme még inkább elengedhetetlenné válik.

A harc most már ott tart, hogy ki irányítja a filozófiát, nem pedig a tudományt. Minden egyes ember csak és kizárólag egy rendszer, amely újratervezésre vár, vagy valami sokkal több, aki fizikai formában él?

Azt már tudjuk, hogy mit gondol a legtöbb agykutató és genetikus, valamint a kormányok, a vállalatok, az egyetemek és alapítványok, melyek fontos döntéseket hoznak.

Manapság természetesen a legkevésbé fontos, a leghaszontalanabb főiskolai karok, merő függelékek a filozófiai tanszékek.

Ránk marad, hogy elkezdjünk érvelni, és hogy ellenálljunk.

Nem fogja ezt megtenni helyettünk Lee Silver a Princeton-on és Gregory Stock, Bill Gates vagy Soros György, David Rockefeller vagy a Pápa, Stephen Hawking vagy Obama, Clinton, a Monsanto, a Bush család vagy a FOX, a szocialisták vagy a kommunisták, a liberálisok vagy a konzervatívok, vagy valamelyik különc a Harvardon, az MIT-n vagy a UCLA-n.

(1) – http://www.nytimes.com/2015/03/10/health/protection-without-a-vaccine.html?_r=0
(2) – https://jonrappoport.wordpress.com/2016/05/05/new-holocaust-study-medical-errors-3rd
(3) – http://www.amazon.com/Remaking-Eden-Engineering-Transform-American/dp/0061235199
(4) – http://www.gregorystock.net/
(5) – https://jonrappoport.wordpress.com/2015/06/25/the-stimulus-response-empire/

Jon Rappoport

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/05/az-uj-vakcinak-tartosan-megvaltoztatjak.html

 

 

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

 

2+
Posted in Figyelő

További bejegyzések

2 Comments

  1. Ildoanya

    Bátor világban élünk, de sajnos az egészségünk terén “sem” lehetünk “még” szabadok. Jelenleg a “védőoltás” alól nincs kibúvó! Hosszú jogi tortúra, pénzbüntetéssel, börtönnel való fenyegetés az ár! Gyors megoldás kellene!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük