Menü Bezárás

A fától az erdőt…

A „Devizahitelcsalás” az „Alaptörvényátverés” a „Betegségügy” a „Migrácionizmus” a „Finnugorizmus” és még sorolhatnám… Mind-mind olyan eszköz, mint a „kiskedvencnek” odadobott gumicsont! Rágódunk rajta, morgolódunk, közben a póráz továbbra is a nyakunkon maradt.

Mindaddig, amíg nem látjuk a fától az erdőt, zavartalanul folytatható szellemi, lelki és fizikai kifosztásunk!

Mindaddig, amíg az elnyomó hatalom elénk vetített marionettfigurái ellen lázadozunk, amíg részleteket látunk csak, semmi esélyünk a változásra, változtatásra!

“A politika egy a “politika színpadán” folyó bábszínház előadás, ahol a bábok – a politikusok – énekelnek és táncolnak, elterelendő a
közönség figyelmét, hogy senki se fedezze föl, mit terveznek a színpad mögött. Mindeközben agyafúrt bábjátékosok mozgatják az összes
madzagot azért, hogy elérjék végső céljukat: az Új Világrendnek nevezett, bolygónk feletti teljes hatalomátvételt….”

Ghis és Mado – Perszonokrácia kötetek 4: Politika

A hatalmi gépezet irányítói nem ismertek, nem választhatók és nem befolyásolhatók!

 

Tisztelt „Megmondó”!

 

Nagy a felelősséged, igen nagy!

Te, aki ki állsz a dobogóra és arról beszélsz, hogy majd jogi eszközökkel…,  meg a törvény szerint igazad van…, meg a politikusok így meg úgy…, meg majd a TE pártod megoldja!

Te, aki embereket akarsz az utcára vinni, hogy megoldódjon a „Devizahitelcsalás” az „Alaptörvényátverés” a „Betegségügy”…. stb. Tudnod kell, hogy Te is a kifosztó, rabszolgatartó gépezet akaratát szolgálod, az ő tervét hajtod végre! Jó esetben csak tudatlanságból, elvakultságból!

A szellemileg, lelkileg és fizikailag is kifosztott megzavarodott, összekuszált embertársaidban továbbra is a félelmet, a haragot, a gyűlöletet, az indulatokat fokozod! Igaz csak azokéban, akik a Te „falkádban” vannak.

Te, aki tudod a frankót! Te, aki tovább osztod, szembefordítod a már birkává süllyedt, süllyesztett nemzeted Te, aki azt hiszed, csak az jó, amit Te és ahogy Te tudod… Azt is tudd, hogy önkéntesként Te is a nagy „gazdit” szolgálod?  De Te még fizetséget sem kapsz érte!

TE IS A RENDSZERT ÉLTETED!

 

Kedves Olvasó!

 

A börtönfalak, amiket köréd építettek maguktól ledőlhetnek!
Hiába kezded csákánnyal bontani a várbörtönöd falait…  Minden csapás után vastagabb lesz! Van kijárat és nyitva az ajtó!

Nem csákány kell!
Ha, elengeded a félelmeidet, ha építeni kezdesz, ha a virtuális világból a valódiba helyezed magad, máris elkezdődik a változás! 
 
A formálódó Tudatos Társadalom közösség segíthet megtalálni egymás felé az utat.

A kétségből az egységbe!

Juhász Zoltán
0
Posted in Blogok

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük