Menü Bezárás

A jövő tegnapja

 

A jövő tegnapjaΩ

 

Nem túl feltűnően, szép csendben alakul az új világunk. Nem csak lakosságcserék, állat-növény és-embercsere is zajlik.

Kína egyik városának rendőr kapitányságára megérkezett a tartomány legjobb rendőr kutyájának a klónja.

Természetesen van magyarázat: normális körülmények között egy jó rendőrkutya kiképzése igen költséges és sokáig tart, 4-5 év. A klónozotté 10 hónap, mivel 99%-ban ugyanaz a génjük.

A dél-kínai tartomány meg is egyezett egy pekingi klónozó központtal, hogy folyamatosan hoznak létre rendőrkutyákat, ezzel a gyorsított módszerrel.

Ω

Mesterséges embriókat hoztak létre laboratóriumban hímivarsejt és petesejt helyett egerek őssejtjeinek felhasználásával a holland tudósok. Annyira hasonlítottak a természetes embriókhoz, hogy beágyazódtak az egér méhébe.

Persze, nem az emberek és állatok klónozása a cél, hanem a vetélés és meddőség megfigyelése.

Ω

Massachusettsben kutatóknak sikerült létrehozniuk egy olyan anyagot, amit mesterséges izomzatként használhatnak majd a humanoid robotokon. A laboratóriumban előállított termék nagyon hasonló az emberi izomhoz, így a robotok olyan könnyen mozoghatnak majd vele, mint az emberek.

Ω

A brit parlament 2016-ban engedélyezte a háromszülős eljárást: amikor az anya DNS-ében mitokondriális hiba van, egy másik, egészséges mitokondriummal rendelkező nő petesejtjét is felhasználják. Ennek a petesejtnek eltávolítják a sejtmagját, vele a donornő genetikai állományának nagy részét, így tőle csak a mitokondriális DNS származik. Ebbe a kiürített petesejtbe helyezik a megtermékenyített embriót. A születendő gyerek három ember genetikai állományát fogja hordozni. Két biológiai anyja és egy biológiai apja van.

Természetesen, csakis az örökletes betegségek elkerülése miatt kerül ez bevezetésre és engedélyezésre!

Ω

A műhússal már kísérleteztek egy ideje, most már a széleskörű elterjesztésén fáradoznak! Menni fog!

Recept: végy egy kis sertés őssejtet, keverd össze egy kis ló embrióból vett szérummal, tedd egy tálba, aztán várni, hogy nőjön egy húsdarab. Még egy kis élet is lesz benne, mert lüktet és rángatózik növekedés közben! Aztán végy mellé hasonló módszerekkel előállított zsírt, ha ez is megnőtt, akkor tedd a hússzövetet bioreaktorba, adj hozzá egy kis nátrium-glutamátot, egy kis nátrium-nitritet és eheted a hamburgert! Már létrehoztak csirke-, marha-és kacsahúst is.

Kétféle műhús is van már! Növényi alapú: szójából származó fehérjét kódoló gén-ami hasonlít az emlősök egyik génjére-és egy élesztőgombából származó gén segítségével előállítják a hús ízéért felelős fehérjét, amihez aztán szója és búzaproteineket adagolnak.

Szerencsére a vásárlók benyomásai alapján a húspogácsa ízében, illatában és állagában is olyan, mint amilyen eddig is volt a Burgerekben. Bill Gates, mint az egyik fő világmegmentő a befektetők között van, ill. a Nestlé-tömeggyilkos élelmiszar láncolat is. Egyre többféle étterem jelentkezik műhús forgalmazására.

Menni fog ez a megfelelő propagandával: koleszterinszegény, nincs benne hozamfokozó hormon, antibiotikum, kíméljük a környezetet, élnek az állatok, tápanyagértéke és szerkezete ugyanaz. Megkülönböztetni sem fogod tudni, mert nem kell feltüntetni!

„Tiszta hús”-nak nevezik, mert kisebb az ökológiai lábnyom az előállítása nyomán.

Természetes ételt csak az elit fog enni, a tömegek azt sem fogják tudni, hogy mit esznek, mint ahogyan már most sem!

Ω

Finanszírozunk olyan titkos laboratóriumokat, ahol a tudósnak nevezett torzszülöttek olyan ember-állat hibrideket, génkeresztezéssel létrehozott klónokat gyártanak, amit még a horror filmben sem láttunk!

Még 2011-ben jelent meg cikk arról, hogy brit kutatók több mint 150 ember-állat hibrid embriót hoztak létre. A Daily Mail birtokába került adatok szerint 155 kevert, azaz emberi és állati genetikai anyagot is tartalmazó embriót hoztak létre a 2008-as Emberi Szaporodás és Embriológiai Törvény hatályba lépése óta. A törvény legalizálta a különböző hibridek létrehozását. Ezek között vannak az emberi spermával megtermékenyített állati petesejtek vagy a cybridek, amelyeknél emberi nukleuszt(sejtmagot) ültetnek egy állati sejtbe.

Kínai tudósok emberi tejproteinből származó géneket ültettek egy egér génállományába, de azóta már egész kecskecsordákat tenyésztettek ki, amelyek humanizált tejet adnak.

Alkottak egeret, amely minden sejtjében mesterséges emberi kromoszómát hordoz. Sikeresen ültették be emberi embrió sejtjeit egerekbe, ezzel okosabb egereket eredményezve, aztán immuntoxint kaptak az agyukba, melynek hatására elpusztult agyuk egy része, majd a sérült sejteket megint emberi embrióból nyert sejtekkel pótolták. Az alanyok visszanyerték képességeiket. Japánban sertésekben növesztenek emberi szerveket. Egy emberi őssejtet helyeznek egy állati embrióba, így létrehozva egy hibrid embriót, amit beültetnek egy állat méhébe. A beültetést követően az embrióból egy tökéletes emberi szerv alakul ki: vese, szív, máj.

Ω

Kansasban emberi géneket tartalmazó rizst termesztenek, amit emberi májból származó génekkel módosítottak, a termékből nyerhető mesterséges protein miatt.

 

Mire tiltakoznál, rég azt eszed. Sátániak a módszerek.

Ω

Elon Musk(Tesla)- aki most épp az aktuális ikonikus alak- 5 évvel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy az emberiségre komoly veszélyt jelent a mesterséges intelligencia megjelenése.

Ezért szerinte legjobb, ha az emberek kapcsolatba lépnek a mesterséges intelligenciákkal, hogy gyakorolják az egészséges egymás mellett élést.

Bibip:)

A Neuralink hosszú távú reménye pedig az, hogy kialakulhat egy szimbiózis egy mesterséges intelligenciával, vagyis az ember és a gép összeolvadhat. Musk úgy vélte, hogy csak ezen a módon lehetne biztosítani, hogy az emberiség jövőjének meghatározásában az emberek is részt vehessenek.

A mesterséges intelligenciával eltűnnek a hamis hangok, bárki tud majd hibátlanul énekelni. Egy hangtökéletesítő rendszert fejlesztenek, ami korrigálja a hangokat, nem lehet majd észrevenni, ha valaki hamisan adja elő a dalt.

Ω

Erőteljesen fejlődik a holográfia, elhozván a holografikus illúziót. A zeneipar már alkalmazza posztumusz fellépésekre.

Budapestre hozták a jövő vidámparkját. Az óriásplakáton láttam a jövő vidámparkját Anubis névvel. Egyszerre lehetünk felfedezők, akcióhősök vagy belebújhatunk kedvenc karakterünk bőrébe.

Jobb is annak elejét venni, hogy a népek tényleg felfedeznek valamit vagy elkezdenének igazából hősködni, akcióba lépni vagy bármi. Játsszák ki magukat.

A Dark Side of Anubis az egyiptomi túlvilág virtuális világába csalogatja a látogatókat.

Mindenféle keveredésnek nézhetünk elébe. Bábel csak az előjáték volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Posted in Tagjainktól / Jegyzetek, írások

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük