Menü Bezárás

A Tudatos Társadalom szakcsoportjainak tanácskozásai

Kedves látogató!

A magyar nép, ráhangolódva a kozmikus lehetőségekre, ráébredve saját erejére, megteszi a szükséges lépéseket egy jobb világ megteremtése felé. Megkeressük a kapcsolódások módját egymással, a gondolatainkat, beszédünket, cselekedeteinket egy mederbe tereljük, hogy egységbe állva elkezdjük a társadalom átalakítását a saját kívánalmaink szerint, a magyar emberek érdekeinek érvényesítéséért, egy emberibb világ megteremtéséért.

A kereteket a Tudatos Társadalom eddig kidolgozott rendszere adja, amit tovább bővítünk, tartalommal, cselekedetekkel töltünk meg.

Hat szakcsoportban indítottuk el, és folytatjuk a cselekvés szálainak sodrását.

 

Szakcsoportok tanácskozásainak ütemezése

Média és kommunikáció –                           04.29.  Szombat –   Piliscsaba

Társadalmi önazonosság –                         05.19  Szombat – TT központ

Társadalom szervezés     –                          06.02  Szombat  – TT központ

Társadalmi érdekérvényesítés                    06.16  Szombat  – TT központ

Gazdaságszervezés és kereskedelem        06.30  Szombat  – TT központ

Újítások                                                        07. 14 Szombat – TT központ

 

Minden tanácskozás 10-16 óra között zajlik.

Az egyes szakcsoportokban több szakműhely működik, a leírásukat megtalálod a honlapon. Bizonyára közöttük van az, ami a szakmai, vagy általános értelemben vett érdeklődésedet kiváltja.

Szakműhelyek

Részvételre, cselekvésre szólítunk téged!

Jöjj el a tanácskozásra, és közöld velünk az álmaidat, de mutasd meg a megvalósításukhoz szükséges lépéseket is! Meghallgatunk téged, és hallgassuk meg együtt a hozzád hasonlóan igazságban élő, igazságot kereső embereket, hangolódjunk egymásra, találjuk meg  a közös teremtés módját!

Ezek a szaktanácskozások megalapozzák az Ébredj magyar! Eljött az idő! egymásra találás ünnepén való részvételünket is, ami Őcsényben lesz augusztus 1 és 5 között,  és azon túl a cselekvési programok  országos kibontakozását.

Mindenki hozzá tudja adni a cselekvő szándékát, tudását, a jövője, a közös jövőnk megteremtéséhez. Ha ezeket összesítjük, semmilyen ártó szándék nem tudja többé szétrombolni.

A magyarság a szeretet népe. Amíg az isteni törvények szerint rendezte az életét, gyarapodni, gazdagodni, fejlődni tudott. Amikor letérítették a szeretet útjáról, és hamis törvények alá rendelték, akkor kezdődött el a hanyatlása. A hanyatlás ideje lejárt, felül tudunk emelkedni a gyengeségeinken, és újból egymást támogató közösségek tagjaiként, a közösségek összekapcsolásával pedig már társalmi szinten is egy szabad, békés, az égi rend szerinti életet tudunk megteremteni.

Ez csak rajtunk múlik!

2+
Posted in Eseményekről

További bejegyzések

2 Comments

  1. Száva Péter

    “Viel zu schön,um wahr zu sein”! Túl szép ahoz, semhogy igaz lenne, a csoportos, egyéni kölcsönös kirekesztés,lenézés, söt, gyülölet világában.
    De én hiszek a csodákban,így a többirányú tudatmosással szembeni tudatszabaditás és tágulás eredményeiben is- magam is ezt tanúltam, gyakorolom és tanitom.
    Ezért örülök annak, hogy elindúlt ez a mozgalom és szivböl kivánom sikerét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük