Menü Bezárás

“Állam ellenes bűncselekményt nem lehet elkövetni, ha…”

Embernek lenni 04.

“Állam ellenes bűncselekményt nem lehet elkövetni,
ha az állam nemzet ellenes bűncselekményt követ el.” JKI

NYILATKOZAT*
EGYES GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK, NEMZETKÖZI SZERVEZETEK, ÁLLAMOK, PÁRTOK, SZAKMAI SZERVEZETEK, TOVÁBBÁ AZ EURÓPAI UNIÓ IDEGEN ÉRDEKEKET ÉS A KÖZROSSZAT SZOLGÁLÓ TERRORSZERVEZETTÉ NYILVÁNÍTÁSÁRÓL, VALAMINT A KÖZJÓT MEGVALÓSÍTÓ TÁRSADALMI-GAZDASÁGI REND BEVEZETÉSÉRŐL MAGYARORSZÁGON

A TÖRVÉNY A CSILLAGOKBAN ÉS BENNED VAN, NEM A JOGTÁRBAN!


http://ttkozosseg.hu/faq/nyilatkozat/
Élj, gondolkodj, érezz úgy, hogy az a teremtett Életet szolgálja!
Tegyük jobbá együtt a világot!<

0
Posted in Társadalom, Videók, filmek

További bejegyzések

1 Comment

 1. Varga Angéla

  Az ébredés első szintje a világos helyzetfelismerés. Ez OKé.
  A második, ítélkezés mentesen, okokat feltárva, tudatosan.
  A harmadik: “a hogyan tovább?” kérdése. Megfontolandó: Ellene, vagy vele? Keleten hagytuk azt a bizonyos “Keleti bölcsességünket”, ami “nem ellene, hanem vele”. Ahogyan Atilla hagyta ránk a példát, különben az “ellene” stratégiával soha nem lett volna olyan MAG-asztosan nagy a Hun Birodalom. Az “ellene” fertőzést már a nyugati tévképzet oltotta belénk, és merre tart a világ magát is aláásva, ha hagyjuk?
  Ráadásul: Ébredésünket a legmagasabb szinten visszaigazolja hozzánk méltó cselekedetünk, mely sorsdöntő, hogy rá tudunk-e lépni az útra, amely számunkra, járhatóan ki van jelölve: a “vele”. Minden “ellene” megmozdulás le lett verve. Megtanultuk már, hogy azért, mert hozzánk mostanra méltatlanná vált ismételni, mint egy bukott diák? Most adatik meg váltani a gondolkodásokban. Lelki gyökereinkhez visszatalálva, általunk a világ újjászületik, mert egy emberibb példát adva a világnak, már tudatosan járhatjuk a “vele” úton kijelölt stratégiát. Reményeim szerint, a Tudatos Társadalom. Mint Hunor és Magor.
  Emlékeztető:
  Káin és ROM-olus társadalmi minta sosem pusztított volna idáig, amennyiben Ábel és RÉM-us tudatos maradt volna, mert nem kellett volna hinniük annak, aki az Eget a Földtől elválasztja, mert amikor RÉM-esen meg-ROM-ol az EMBER-IS-ÉG, a (MI) társadalmunk (US), a SUMÉR, visszafelé olvasva RÉM-US, akkor az halaszthatatlanul emlékeztet valamire, hogy MI a dolgunk, nem? Az egész emberiség dolga a “vele” útjára lépni, mert tarthatatlanná válhat a további okozatok kimenetele.
  Kedves Hunor és Magor társadalom, legyen meg a MI akaratunk! Kössük össze az Eget a Földdel! Nem elég magyarnak születni, mert magyarrá lélekben kell válni, emberiséghez méltón, egészségben. A MI-hez tartás végett.
  Tegyük jobbá együtt a világot!

  0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük