Menü Bezárás

Anyagi Forrásellátás szakműhely

Az Anyagi forrásellátás szakműhelyben dolgozók feladata, hogy a magyar gazdaság élénkítő projekteket segítsék a finanszírozás megteremtésével.

Elsődleges feladat addig, amíg a fenntarthatóság biztosítva nem lesz, a  Tudatos Társadalom tevékenységéhez megteremteni az anyagi erőforrást. A Tudatos Társadalom médiája a Civil Multimédia.  Jelenleg  új helyszínen egy kialakított és még fejleszthető stúdióban működik. Ennek költségeit ki kell gazdálkodni – gazdasági tervet készíteni a pénzügyi feltételek biztosításához, hogy a működés pénzügyi vonalon zavartalan legyen. A továbbiakban a vidéki stúdiók kiépítése újabb pénzügyi tervek megvalósulását kívánja.

A Tudatos Társadalom egy harmonikusan, egymást támogató kutató, fejlesztő és alkotó közösségként kíván működni. A szakműhelyekben végzett munka során sok ötlet, javaslat merül fel, ami érdemes a továbbgondolásra és a megvalósításra. A probléma mindig az anyagi források előteremtése. Az anyagi források biztosítása mellett azonban több forrás is rendelkezésre áll a Tudatos Társadalomban.

A tagok létszámának növekedésével bővül az anyagi bázisunk és sok további új lehetőség is elérhető a tagok és külső támogatók által.
A tagok rendelkeznek egy óriási tudásanyaggal – szakmai, gyártási, technológiai tapasztalattal, amely közösségi együttműködéssel elérhető és felhasználható.
A közösségen belül létrejönnek azok az emberi kapcsolatok forrásai, amelyek létrehozzák, megteremtik a szükséges munkákat. Elkészülnek azok a fejlesztések, gyártások, közös munkák, amelyek önállóan nem  valósultak volna meg.

A közösségi finanszírozás egy új területe a feladatok, ötletek találmányok létrehozásának és hasznosításának. Ehhez keressük azokat az embereket, vállalkozókat, akik hisznek a közösség erejében, a közös finanszírozásban, a közös megvalósításban és a közös sikerben.

Javaslatok, vitaanyagok itt!

0
Posted in Szakműhelyek

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük