Menü Bezárás

Az ENSZ leállítja a szabad sajtót a Salt Lake konferencián

By Enoch Moore

24. október 2019 14:02

Az Egyesült Nemzetek Szervezete ez év augusztusában 650 000 dollárral, amelyet az állami jogalkotó biztosított, konferenciát tartott a Salt Lake City belvárosában, a köztulajdonban lévő Salt Palace-ban.
Utah védelme számos eseményt lefedt, amint azt a www.unitednationsutah.com webhelyen részletezték

A konferencia során, az ENSZ családellenes / tulajdonjogi jogai / az Amerikai Egyesült Államok Agenda 2030 elleni fellépés mellett, az eseményről szóló újságírók az ENSZ tisztviselőivel szembesültek. Nézheti, mi történt itt.

Az ENSZ létrehozott egy “vegyületet” Salt Lake City közepén

Az ENSZ szerint “átvették” az épületet
Az ENSZ kijelentette, hogy az adófizetők által finanszírozott Salt Palace most “Nemzetközi Terület” volt, ahol az Egyesült Államok jogai nem vonatkoznak
Az ENSZ kijelentette, hogy az Egyesült Államok a Sópalota ajtajain kívül található
Az ENSZ, akinek a Salt Lake vendégének kellett volna lennie, ehelyett betolakodóként viselkedett, és megtagadta az Egyesült Államok állampolgárának első módosítási jogait.

Nyilvánvaló, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének nem szabad egyszerűen igénybe vennie az Egyesült Államok közepén lévő területet, és megtagadhatja az Egyesült Államok állampolgárait elidegeníthetetlen jogaiktól.
Ha zaklatja, hogy az Utah-i jogalkotó és a Salt Lake-i város felkérte ezt a szervezetet, hogy jöjjön és tapossa el jogait, kérjük, azonnal keresse fel a UnitedNationsUtah.com webhelyet, írja alá a petíciót, és ossza meg ezt a videót az összes közösségi médiában.

Forrás: http://www.defendingutah.org/post/2019/10/24/United-Nations-Shuts-Down-Free-Press-at-Salt-Lake-Conference?fbclid=IwAR2xGGXOjUvXT7DuxjPB9DN_ikZbkspt27IZKd8pKSDauGpjgZ95MoWRVO4
0
Posted in Figyelő

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük