Menü Bezárás

Biztonsági és polgárvédelmi szakműhely

A haza és az emberek védelmének biztosítása céljából alakult szakműhely.

A magyar nép mindig meg tudta védeni magát, le tudta győzni a feléje ártó szándékkal közelítőket. A sorscsapásoktól sújtva is biztosítani tudta a nemzet jövőjét.

Aki a társát védi, a nemzetet védi. A magyarság elpusztításának szándékára létrejött, a bankok és multik segítségével rejtetten működő erők hanyatlanak az emberi összefogás láttán, amellyel a kilakoltatásokat igyekeznek megakadályozni, a hajléktalanokat segíteni, egymást egészséges élelemmel ellátni.

A menekültáradat ránk zúdításnak célját világosan kell látni, mert csak az ok pontos ismeretében tudjuk elkerülni az okozatot.

Meg kell találni azokat a struktúrákat, amelyekbe be lehet ágyazni a biztonsági és védelmi eljárásokat.

Vannak önvédelmi nemzeti csoportok az országban, akiknek az elképzeléseit egymással egyeztetni kell, integrálni egy egységes szemléletbe, amelyben a legkevesebb a jogosnak tűnő, ellenséget pusztító szándék, és a legtöbb a megfontolt, építkező szándék. Védőbástyákat emelni célszerűbb, mint faltörő kosokkal rontani másokra.

Fel kell mérni országos szinten a rendelkezésre álló lehetőségeket emberi erőforrásban, hadászati eszközökben, stratégiai és taktikai tudásban, ismeretekben. Ezeket összevonni, fejleszteni, olyan szintre emelni, amely a honpolgároknak, csakúgy, mint  a hazának, biztonságot nyújt.

Kutatjuk az elmúlt korok legcélravezetőbb stratégiai eljárásait (pl. pozsonyi csata).

Kapcsolódások: az önvédelmi nemzeti csoportokat, amelyek szerte az országban működnek, érdemes megkeresni, társadalmi szinten integrálni, a honvédelmi hálózatot

a segítségükkel, felhalmozott tudásukkal, eszközeikkel kiépíteni. Támaszkodni a veteránok szakértelmére, felébreszteni az együttműködési vágyukat a haza védelméért síkra szállni kész fiatalokéval. A fiatalokat tiszteletre buzdítani a kidolgozott és jól bevált harcászati technikákat ismerők (hagyományos magyar harcmodor-önvédelmi technikák ismerői), megélt tapasztalatokkal rendelkezők iránt.

A biztonság és polgárvédelem állami feladat. ma az állam nem védi a polgárait és vitatható a honvédelmi stratégiája. A Tudatos Társadalom mozgalomban le kell fektetnünk a biztos alapokat a haza és polgárai védelmére.

Kapcsolódás szükséges a Szerves Társadalom szakműhellyel.

Javaslatok, vitaanyagok itt!

1+
Posted in Szakműhelyek

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük