Menü Bezárás

Civil MultiMédia szakműhely

A média mindennapjaink nélkülözhetetlen eleme, és elengedhetetlen az embereknek a világgal való kapcsolatához.
A tudás, hírközlés, hírminősítés, hitelesség, a tény-tudás feltárása, a forráshitelesség, a kapcsolatok szervezése, és közvetítése, a képletes (virtuális) és a valóságos emberi és közösségi érintkezések területe a média. A Tudatos Társadalom mozgalomnak van egy kiemelt média-felülete, a CMM TV. Ez a magyar nép független médiája kíván lenni, nincs rá befolyása semmilyen politikai pártnak, vagy szűkebb értelemben vett érdekképviseletnek. Csak a magyar nép érdekeit követi, közvetíti a szabadságvágyát, elősegíti a társadalmi szinten való megújulását.
A Civil MultiMédia tevékenysége sokrétű – a budapesti stúdiónk birtokba vétele, az eddig beszerzett eszközeink – bár még kiegészítésre várnak – lehetőséget adnak jó minőségű stúdiófelvételek készítésére, ha lesz elegendő humán erőforrás is ezekhez. Megfelelő riporter szett használatával eljuthatunk a magyarság fontos rendezvényeire is. Szeretnénk kiépíteni a vidéki stúdióhálózatot, hiszen országos a célunk – ezért országosak kell, hogy legyenek a médiaeszközeink is, a stúdiókat is beleértve. Szeretnénk jelen lenni a kábeltévék adásaiban. Mindez rengeteg munkát, kapcsolatteremtést és anyagi áldozatot követel – reméljük, hogy a magyar nép megérti, hogy a saját médiája érdekében áldozatot kell hoznia.
A CMM televízió munkássága ezen kívül nemzetközi kitekintésű is kell, hogy legyen. Más népek és nemzetek is az ébredés folyamatában – figyelnek ránk, mert a magyarság mindig a szabadság letéteményese volt, és most az egész emberiség rabságból való kitörésének idejét éljük. A mozgalom, amit Tudatos Társadalom néven elindítottunk, kiterjedhet a határokon túlra. Ezt elősegítjük a filmek angol feliratozásával, online adás működtetésével.

A Civil MultiMédia szakműhely fentiek értelmében szerves kapcsolatban van az Anyagi forrásellátás szakműhellyel, a Határon túli Magyarság, a Külkapcsolatok szakműhellyel is.

3+
Posted in Szakműhelyek

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük