Menü Bezárás

Egy új világ felé vezető úton – egy új magyar sajtóval

Mi kell ahhoz, hogy tudatosan építkezzünk? Többek közt az, hogy erősítsük meg a figyelmünkkel a már eddig is beindult jó példákat, kezdeményezéseket a Kárpát-hazában és a nagyvilágban. Minden olyan kezdeményezést, ami az egymásért élés mintáját képviseli, nyerő-nyerő kapcsolatokat épít, összefogást teremt az építő szándékú emberek között, helyreállítja az összhangot a Teremtővel és a Természettel – vagyis az új világba vezet.

Amire fordítjuk a tudatunkat, energiánkat, az fog megerősödni, forduljunk hát a Világosság felé!

Mindehhez egy olyan újfajta magyar sajtóra van szükség, amely képes a korszakváltás körülöttünk szárba szökkenő életfáit, a tudatos megoldások híreit bemutatni. A CMM Televízió már elindult ezen az úton, az lenne az igazi, ha az írott sajtóban is megerősödne ez az irányvonal.

Ahogy azt a Tudatos Társadalom többi tevékenységénél is megszokhattuk, az új világ sajtójának felépítése is alulról tud elindulni. Szükség van hozzá összefogásra, hiszen az országot átfogó, – ilyen szemléletre alapozó – profi hírcsatornák híján kezdetben össze kell adnunk a saját híreinket és a feldolgozásra érdemes témáinkat a Gyimesektől az Őrvidékig. Ugyanakkor szükségünk lesz szakmaiságra is, hogy a híreink megbízhatóak, pontosak és közérthetőek legyenek.

A Tudatos Társadalom honlapja és informatikai háttere kiváló alapot ad a munkához, akár egy olyan hírbázist is létrehozhatunk, ami hiánypótlóvá válik a korszakváltáshoz képest – az újfajta tudatosság híján – lépéshátrányban levő magyar sajtóban.

A Juhász Zoltánnal történt mai beszélgetésünk után világossá vált számomra, hogy itt az idő a gyökeres változásra és itt a lehetőség a megvalósításra! Jómagam 15 éves újságírói tapasztalatommal jó szívvel támogatom ezt a fajta építkezést,

mert nincs más megoldás, a jó erőknek össze kell érniük, és össze is érnek, ha mindenki elvégzi, amit erre az életére felvállalt.

Várjuk tehát a jó híreket, érdekes témákat, figyelmet érdemlő kezdeményezéseket, akárcsak a hírvivő lelkületű, újságíró vagy újságírás felé kacsingató tagjaink közreműködését szerte az országban!

 

Áldás!

Hegedűs Gergely András
hegobox@gmail.com

2+
Posted in Egyéb

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük