Menü Bezárás

Fontos végkövetkeztetés egy Réka rendszerben gondolkodótól!

Nagyon fontos a jövőben és nem tudok elmenni mellette.

Mint rendszer építők muszáj megállapodni egy néhány dologban.ez a következő tábor témája is lehetne.
Én mint Magyar ember megállapítom,hogy a Magyarság több ezer éves fennmaradását az erkölcsisége tudása és körosztó világnézete tette lehetővé.
Ezt a tudást 1100 éve a szkíta tudást elvették tőlünk megsemmisítették istentől kapott írásunkat beleértve. A tudást és világnézetünket elvesztve idegenek áruló királyunkkal együtt olyan ideológiákat erőltettek ránk amik mára 1100 év után a Magyarság széteséséhez vezetett csak gondoljunk a rengeteg háborúra és halottainkra nem utolsó sorban az országunk megcsonkolására. Mára majdnem minden elveszett. A népünk idegen vallásokra forgácsolódott és nem találni az összhangot,mindenki más hisz és gondol. Mára 135 vallás van az országban,majd hogy nem ateisták lettek az emberek a fiatalokról nem is beszélve.A világ elpusztításához a Judeo Krisztiánizmus hozzájárult igen tevékenyen.
A háttérhatalom is tolja maga előtt ezt a beteg ideológiát.Nincs napjainkban egyetlen ország sem ami ne lenne kudarc az ott élő közösségek számára,most nem a rabszolgatartókra gondolok,hanem a szolgáikra akiket állampolgároknak neveznek.
Mint rendszer építő nem mehetünk el mind emellett,ha nem szakítunk a tragédiánkat okozó hibákkal akkor kezdődik minden előröl és én ezt nem szeretném. Nekünk az a feladatunk,hogy egységesítsük a nemzetünket és élhető országot építsünk saját magunknak és példaértékű legyen más nemzetek számára is.  El kell határolódnunk a Judeo Krisztiánizmustól,mert nekünk ahhoz semmi közünk nincs.Van helyette Magyar vallás csak sokan nincsenek ezzel tisztában,ami nincs tele hazugságokkal.Neve annak idején annyi volt köroszt ,maradjunk a Magyar kereszténység névnél egyenlőre.
Isten vezesse utunkat.
Tisztelettel

Janovszki Zoltán

16+
Posted in Tagjainktól / Jegyzetek, írások

További bejegyzések

2 Comments

  1. Varga Angéla

    Nincs más megoldás, csak lélekben ébredni. Lélekben az Igazság, ami igaz szellemiségünkkel összeköt. Semmi külsőségnek nem megfelelni! Végre igaz öntudatra ébredésekre szert tenni, mindenkinek egyéni felelőssége. Ebben a lelki ébredésben értjük csak meg egymást igazán, és az összefogás sem elcsépelt szó lesz, amint ráérzünk az ÍZ-ére. Az Élhetőbb Életért: https://www.facebook.com/mivagyunkazeletviraga/?modal=admin_todo_tour

  2. Gertrud Mária Kluibert

    IGEN! A szkita Egyistenhitünkhöz kell visszatérnünk, ez a MI ÖSI HITÜNK! A vallások olanok mint a politikák széthúzást és ellenségeskedést szit!!! Ebböl már elég volt!!! Nem kell a megosztottság az csak szétviszi az embereket! Nekünk Összefogás és Összetartozás kell! Ebben tud egy NEMZET ERÖS LENNI SZERETETBEN, BÈKESSÈGBEN, IGAZSÀGBAN ÈS BOLDOGSÀGBAN!!! Szerintem minden igaz ember erre vágyik az EGÈSZ VILÀGON!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük