Menü Bezárás

Globális mérgezés

Dr.Rippal Emilia előadása

Miből fejlődött ki a mai kötelező oltás?
Az oltások okozta immunbetegségek az okai a mai krónikus betegségeknek?
Az oltásokban rákkeltő anyagok is vannak?

 

0
Posted in Videók, filmek

További bejegyzések

2 Comments

 1. Béla Balog

  Lélekcserélő időket élük

  Korunk egyszerre nagyszerű és félelmetes, lenyűgöző és elrettentő ….
  Abraham Maslow, a humanisztikus pszichológia megteremtője így fogalmazta meg korunk központi problémáját: ” A mai modern világ legnagyobb kudarca az a tény, hogy sem a politikai demokrácia, sem a szociális biztonság, sem pedig az anyagi jólét nem képes az emberi lélek alapvető problémáinak a megoldására. ” Meglehetősen komor megállapítás, de végtelenül igaz. Úgy tűnik, hogy a politikai és vallási dogmák keretében létező, a technokrácia csúcsán álló társadalmak polgára, egyre többet és többet felhalmozó ember – egyre kínzóbb benső üresség, szorongás áldozata lesz. A tudományos világ ma mindenütt materialista alapokon nyugszik, szigorú mércéjéről visszapattan minden, ami kívül esik öt érzékszervünk birodalmán.

  És mégis van remény.
  Egy világméretű mutáció folyamata indult el ….
  Kutatunk kétségbeesett intenzitással, hajt a félelem, hogy belső gazdagságunk is odajut, ahová Földünk természetes vagyona: a mérgezett vizek, a szennyes levegő, a nukleáris katasztrófák vesztőhelyére. Egész Közép- és Kelet- Európa kollektív és látványos gyomorrontása a legjobb példa erre. A szocialista- kommunista államrendek robbanásszerű felbomlása önmagában tanúskodik egy eszme erkölcsi- anyagi csődjéről.
  Mi magyarok, zaklatott történelmünk során azután igazán megtanulhattuk, hogy az elnyomás nemcsak a testet bénítja meg, de elsötétíti a szellemet, elsorvasztja az érzékenységet, leszűkíti a személyiséget, amíg nem marad helye az önbecsülésnek, sem egyéni, sem kollektív alapon.

  Vagy háromszáz esztendeje az emberiség jeles koponyái elindították azt a folyamatot, amely FELVILÁGOSODÁS néven vonult be történelmünkbe. A mozgalom elsöpört mindent, ami mítosz, mágia, hit és rejtelem volt. Micsoda dicsőséges etikai idealizmus, és micsoda hihetetlen spirituális vakság párosult ebben a mozgalomban!
  Tévedés ne essék, a FELVILÁGOSODÁS-ra óriási szükség volt mindaddig, amíg félretolta a haladást valóban megakasztó erőket.
  Funkcionális ésszerűség, óriási léptekkel haladó kutatások, technikai bravúrok – mindez a miénk lett, de . . . nincs mögöttük egy szikrányi lelki táplálék, követhető vezérfonal.
  Csendes forradalom zajlik tehát a világban. Nincs addig kiút, nincs, és soha nem lesz ” tökéletes társadalom “, amíg a megoldást nem ott keressük, ahol egyedül található: az egyéni, emberi psziché mélyén. A lelki ürességet semmiféle társadalmi reformmal orvosolni nem lehet. A lelki élet tagadása nem vezet annak megszűnéséhez.

  Nincs nagyobb erő, mint a gondolaté, amelynek ideje elkövetkezett ! ! !
  Vissza a Szeretet forrásához, amely nekünk életet, a szabad akarat ajándékával pedig lehetőséget ajándékozott az önmegvalósításhoz.

  ” Rázzátok le a gondolat láncait,
  és lehullnak a testnek láncai is . . . ”
  Richard Bach

  Összhangban a természettel, összhangban a szellemi világgal, összhangban a Végtelennel: ez az igazi kultúra programja!

  Az ember több mint természet.
  Természetfeletti folytatásai vannak. Az ember nem csak a teremtett természettel áll kapcsolatban, hanem magával a Teremtővel is. S mily erőforrások nyílnak meg itt ……………….

  0
 2. Béla Balog

  ÚJ GONDOLKODÁSMÓD NÉLKÜL NEM MEGY

  „ Egy probléma nem oldható meg ugyanolyan gondolkodásmóddal, mint amilyenben az adott probléma keletkezett. ” /Albert Einstein/
  Az emberek nagy része kiválóan ért az elektronikához, a számítógéphez, a labdarúgás szabályaihoz, de elképesztően tájékozat lan a saját testének, lelkének működéséről, gondozásának mikéntjéről. A jelenlegi szemlélet a korok-betegség, tünet-gyógyszer összefüggésben gondolkodik. Több tünetre több gyógyszer; a betegek marokszámra szedik egymás hatását zavaró, mellékhatásokat okozó szereket. Mi vagyunk az egyik legbetegebb nemzet Európában, és ez egyaránt vonatkozik az állampolgárra, az orvosra, az egészségügyre… Ennek legfőbb oka az „egészségügy”(?) szemlélete; az, hogy nevével ellentétben a betegségekre koncentrál az egészség helyett.
  Az állampolgár többnyire nem hiszi el, hogy a tanács betartása javíthat közérzetén, egészségén, életkilátásain. Nem hiszi el, mert …
  – vagy nem bízik az egészségügyben (sem),
  – vagy gyógyíthatatlannak érzi magát,
  – vagy egyszerűen nem érdekli a saját egészsége (sem),
  fásultan beletörődött a testi, lelki romlásba, tüneteibe, a korai halálba!??

  Az okok hátterében éppúgy jelen van meghatározóan az egészségtelen életmód, a hiányos egészségkultúra, mint pl. a környezetszennyezés. Nagyon sokan és sokat dohányoznak, egészségtelenül táplálkoznak, keveset mozognak, mérhetetlenül sok alkoholt fogyasztanak, önpusztító életmódot folytatnak, nem törődnek egészségükkel, környezetükkel. Utálatos ez a kép, de hát ez a valóság!!!
  Minek kell még történnie, hogy ezeket az állampolgár tudomásul vegye???

  „Nemcsak azért vagyunk felelősek, amit teszünk, hanem azért is, amit tenni elmulasztunk.” /Moliere/

  „Ezer zsibbadt vágyból miért nem lesz végül erős akarat?” – jut eszembe Ady szállóigévé vált kérdése.
  Gyakran hangzik el mostanában, hogy Európához szeretnénk tartozni. Úgy vélem, elsősorban nem külsőségekben, a felszínen, hanem gondolkodásmódban kell megváltoznunk. Értékként kell kezelni az embert, a környezetet: figyelmet és pénzt kell fordítani az egészségre, az oktatásra, a jövőre. Szűk látókörű szemlélettel szomorú közállapotunk tovább fog romlani. Széchenyivel élve:
  „Ne keressük mentőnket sehol is egyebütt, mint személyes erényeinkben.”

  Mit vesztünk? Sokat!

  “Az egészség a legnagyobb gazdagság, a legnagyobb hatalom, a legnagyobb boldogság. Tedd egészségessé a népet, s ezzel hatalmassá, gazdaggá, boldoggá teszed hazádat.”
  /Fodor József, 1883./

  0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük