Menü Bezárás

Hívogató a magyarság ünnepére

 

Jöjjetek, kedves magyarok, határon innen és túlról, kedves igazságkereső és igazságszerető emberek, a világ minden tájáról!

A feladatainkat a szükségleteink határozzák meg. Sok család egzisztenciális gondok között él. A gyermekeink, fiataljaink létbizonytalanságban, fenyegetettségben élnek, nincs biztosítva a jövőjük itt, ahol megszülettek. Ezért feladatunknak kell tekintenünk egy békés, biztonságos jövő megteremtését a gyermekeink, unokáink számára.

Az én feladatom ez, és a tied, aki olvasod e sorokat.

Jöjj el, tarts velünk! Segíts valóságra váltani az álmot – az emberiség álmát egy jobb világ megteremtésére.

Kedves magyar testvérem, segíts felépíteni egy szeretet alapú társadalmat, a magyar nép és nemzet idegen érdekektől mentes, független társadalmát!

Kedves külföldi vendég, vidd hírül a hazádba, a világba, hogy a magyarság felvállalja a társadalmi korszakváltás kezdeményezését, hogy visszatalál ősi életstílusába, amelyben a közösség szolgálata, egymás szolgálata, növeli a közösségek erejét, a nemzet erejét, az ország erejét.

Jöjj el az ünnepségre, tapasztald meg velünk az összetartozás érzését, éld át a magyarság, az emberek egymásra találásának csodáját!

 

ÁLDOTT MAGYAR

 

Az álmaiddal lépegetsz már.

Égi erők segítenek.

A terveidben ott az ország,

az Istened,  a gyermeked.

Mezők virulnak mindenütt,

az ég a földre költözött.

Az álmaidnak megfelelsz,

társaid hangján énekelsz.

Jóságot, békét, örömöt,

már tettvágyadban hordozol,

a félelmeidet leküzdve,

egész emberré változol.

Áldott magyar!

Erődben bízva

legyőzöd már a bánatot,

mely fogva tartott ezredévig,

megléped az új korszakot.

Figyelnek rád a nagyvilágban,

tudják, az ősi nyelv, tudás

felszínre tör, és megteremti

a várva várt magyar csodát!

 

2+
Posted in Eseményekről

További bejegyzések

1 Comment

 1. Balog Béla

  Tóth Zoltán József emlékére

  Kedves Mindenki!

  December 8-án 11 órakor az Uránia Filmszínházban dr. Tóth Zoltán József alkotmányjogászra, Szent-Korona tan kutatóra emlékezünk Jelenczki István rendezésében neves előadóművészekkel.

  https://www.facebook.com/events/548294895642651/
  Részletek
  A Dr. Tóth Zoltán József Alapítvány és a Megmaradás Alapítvány tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és családját, a 2018. december 8-án, szombaton, délelőtt 11-órakor megrendezésre kerülő műsoros megemlékezésre, az Uránia Nemzeti Filmszínház dísztermébe.

  Itt kerül nyilvános bemutatásra a létrehozott két alapítvány, valamint egy műsoros emlékezés, amely megidézi Dr. Tóth Zoltán József szellemiségét.

  A műsor háziasszonya: Kurucz Éva

  A műsorban fellépő művészek:
  Benkő Dóra Rózsa népdalénekes,
  Galánfi András előadóművész,
  Jelenczki István filmrendező,
  Kuttner Fruzsina citera művész,
  Meister Éva előadóművész,
  Miklósa Erika operaénekes,
  Oberfrank Pál előadóművész,
  Petrás Mária népdalénekes,
  Takács Bence előadóművész,
  Vesztergám Miklós tárogatóművész.

  „2018. január 28-án, 51-évesen dr. Tóth Zoltán József megtért a Teremtő Atyához. Halála, amely hirtelen és váratlan volt, súlyos vesztesége a Magyar Nemzetnek, azoknak, akik a Szent Korona Tanban, annak eszmeiségében, a történeti alkotmányban hitték és látták-látják, tudják a Magyar Nemzet megmaradását és jövőjét. Dr. Tóth Zoltán József jogász, jogtörténész, alkotmányjogász, politológus, egyetemi oktató, szakíró, a Magyar Szent Korona tannak és a történeti alkotmány tudós kutatója, oktatója volt, és egyben annak a gyakorlatban való képviselője. Egy olyan embert veszítettünk el, aki életével, tetteivel, a megszerzett tudásának továbbadásával, a Szent Korona eszmeiségének gyakorlati képviseletével szolgálta, tanította a Történelmi Magyarország fenn-és megmaradását.”

  Terjesszük, hogy telt ház legyen, el kél a családnak, az árván maradt 4 gyermeknek a támogatás.( jótékonysági rendezvény)

  Jegyek – elővételben – az Urániában, – 2000 Ft.

  Mutassuk meg, hogy a magyar képes összezárni, amikor össze kell zárni, hisz Zoltán értünk, a Nemzetért dolgozott!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük