Menü Bezárás

Holokauszt: „Csalással viselj háborút.” július 26, 2019

július 26, 2019

Egy amerikai rádióriporter a műsorában bemutatta, majd a rádió internet portáljára is feltette azt a vöröskeresztes dokumentumot, miszerint a náci holokausztnak a II. világháború alatt nem 6 millió, hanem 271,301 áldozata volt.

Hal Turner műsorvezető nem csak a rádióban, de a portálon is meglehetősen sarkosan fogalmaz: „A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai bizonyítják, hogy az egész „holokauszt” csak egy nagy csalás volt! A korábban titkosított, de a közelmúltban nyilvánosságra hozott adatok azt mutatják, hogy összesen 271,301 ember halt meg a koncentrációs táborokban. Hat millió zsidó halála tehát nem történt meg, az egész erre való hivatkozás teljesen alaptalan kitaláció.” – olvasható már a dokumentumot bemutató rövid írás címében.

Az összes náci koncentrációs táborban [Auschwitz, Bergen-Belsen, Buchenwald, Dachau, Majdanek, stb.] megölt emberek [tehát nem csak a zsidók] száma összesen 271,301 volt a hivatkozott, mindössze egy oldalas, Turner szerint eredeti és hiteles vöröskeresztes dokumentum szerint.

Az alábbiakban a Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos teljes haláláról szóló beszkennelt képe látható.

A riporter nem áll meg itt, hanem „az új és a most napvilágra került tények” alapján a honlapján azt állítja, hogy: „a világ zsidósága szándékosan hazudott annak érdekében, hogy anyagi és érzelmi hasznot húzzon a holokausztból.”

Turner egyúttal megállapítja, hogy: „sok száz millió dollárt fizettek ki a nemlétező holokauszt túlélőknek, és a holokauszt a világtörténelem egyik legnagyobb csalása, hazugsága.”

Az egy nap alatt világhírűvé vált Hal Turner New Jersey államban élő [műsorát nem csak abban az államban, de a szomszédos New Yorkban és az egész országban lehet hallgatni] műsorvezető a „holokauszt-bűnügyben” azonnali nemzetközi vizsgálatot követel a zsidó szervezetek ellen, különösen azok ügyében, amelyek hamis adatokon alapuló pereket indítottak egyének, szervezetek és államok ellen és csalárd módon jutottak anyagi előnyhöz. Felszólítja a világ könyvtárosait, hogy vegyék le a polcokról a „hazugságon alapuló” holokauszttal foglalkozó könyveket és azt kéri a világ országainak kormányaitól, hogy bontsák le a területükön álló holokauszt emlékműveket.

Érdekességként megemlítendő, hogy eddig sem az ICRC [International Committee of the Red Cross, Nemzetközi Vöröskereszt] genfi főhadiszállásáról, sem a világ és az amerikai zsidóság pénzügyi és szellemi központjának számító New Yorkból, sem Izraelből nem érkezett cáfolat a nácik által a Vöröskereszt részére átadott és Turner műsorvezető közreműködésével állítólag a világon először publikált korabeli német adatokkal kapcsolatban. Lengyel forrás oldal.

The Anti-Defamation League of B’nai B’rith. 1913: A Rothschildok megalapítják Amerikában az Anti Defamation League [ADL] elnevezésű társaságot, amit azért találnak ki, hogy mindenkit „antiszemitának” bélyegezzenek, aki megkérdőjelezi a Globális „Elitet”.

 

Forrás: https://naphun.blogspot.com/2019/07/holokauszt-csalassal-viselj-haborut.html?fbclid=IwAR3G4oWZmwirJChGj7O1NpDexX9tgwfnl9WwjyK6raUG9hadsDmqsA6lu58

13+
Posted in Figyelő

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük