Menü Bezárás

Ifjúsági szakműhely

A Tudatos Társadalom Mozgalom Ifjúsági Műhelyének tagjai közé minden segítő fiatal jelentkezését várjuk!

 

Az Ifjúsági szakműhely az ifjúság bevonását célozza meg a Tudatos Társadalom mozgalom munkásságába. A jövőt számukra építjük, ezt tudatosítjuk a fiatalokban. Megértetjük velük, hogy a reménytelenség kora elmúlt, hogy maguk alakíthatják a sorsukat, és nem kell a szüleik életének mintájára rabszolgasorsban tengődniük.

Igyekszünk megtalálni a módszereket a fiatalok megszólítására.

Iskolákban, egyetemeken a tanárok közvetítésével segítünk a tudatosodásban.

Feltérképezzük a magyarság valós érdekében működő ifjúsági szervezeteket, keressük számukra a szerves kapcsolódási lehetőségeket a Tudatos Társadalom mozgalommal.

Segítjük az ifjúságot, hogy rátaláljon önmagára, hogy a kallódó élet helyett a tudatos, értelmes életet válassza és azért munkálkodjon, hogy ezt a vágyat a többi fiatalban is felébressze.

Megmutatjuk a lehetőségeket, amik a Tudatos Társadalom mozgalomban várnak az ifjúságra – a szakműhelyekben, a Civil MultiMédia stúdiójában, a Tudatos Társadalom rendezvényeinek szervezésében.

Ráébresztjük az ifjúságot, hogy a saját sorsuk formálásán keresztül a Tudatos Társadalom segítségével az ország gazdasági-, tudományos- kulturális életének jobbulását érik el.

Az ifjúság tudatossá formálását már gyermekkorban elkezdjük, erre szolgálnak a CMM televízió gyermekműsorai, a „mesélő napok”, stb.

FELHÍVÁS AZ IFJÚSÁGHOZ!

A Tudatos Társadalom Mozgalom Ifjúsági Műhelyének tagjai közé minden segítő fiatal jelentkezését várjuk!

Egyszerre kívánunk szellemi és fizikai munkát végezni a társadalom számára. Minden jelentkező, adottságainak megfelelő munkában vehet részt, de természetesen mindenkitől ötleteket és kreativitást várunk. Tervezzünk és tegyünk együtt!

Kedves fiatalok, segítsetek üzenni a saját nemzedéketeknek elméleti síkon is, rövid írásokkal, videókkal!
Lássuk a példátokat cselekvések, tettek által az utcákon, és ezeket ti magatok örökítsétek meg a CMM televízió munkatársaként!

Építsetek közösségeket, ahol felebaráti szeretetben találkoztok, szórakoztok, dolgoztok együtt a saját generációtokkal, és az idősebb nemzedékkel is!

A Tudatos Társadalom mozgalomban mindezekhez támogatást nyertek!

És mégis mit képviselünk mi?
Nemzeti identitásunk, erkölcsünk, személyes kapcsolatok ápolását, védelmét.

Mi nem támadunk, hanem védünk!
Mi nem pusztítunk, hanem építünk!
Mi nem lázadunk, hanem példát mutatunk!
Mi nem csak beszélünk, hanem teszünk!

Kutatási terület az Ifjúsági szakműhely számára: milyen mértékű a magyarságtudat az ifjúságban?

Milyen jövőképe van az ifjúságnak?

Milyen a kapcsolat az ifjúság és az idősebb nemzedék között?

Hogyan lehet megszólítani az ifjúságot?

Szervezés: az ifjúságnak a Tudatos Társadalom mozgalomba való szervezéséhez stratégiákat dolgozunk ki. Változatos formában tudnak közreműködni a Tudatos Társadalommal: munkatársi  kapcsolatba szervezzük őket – önkéntesként vagy fizetett munkaviszonyban tudnak segíteni a Tudatos Társadalomnak és a CMM televíziónak, kapcsolatokat keresünk média szakos fiatalokkal,  gyakornoki tevékenységet folytathatnak a CMM stúdiójában, a CMM televízió forgatást vállal az ifjúsági rendezvényeken, az ifjúság cselekvési programjain, műsorokat (könnyűzene, vetélkedők, stb. ) szervezünk számukra, TT kirándulást szervezünk fiataloknak, TT központba látogatást vidékről ifjúsági csoportoknak, ifjú tehetségek felkutatását szervezzük, konferenciákat szervezünk számukra és a segítségükkel.

Tudástár fejlesztés: gyűjtjük a tapasztalatokat és tudásanyaggá formáljuk az ifjúság szervezeti kibontakozásáról a TT mozgalmon belül, hogy a mozgalomban működő fiatalok példáját eljuttassuk a mozgalmon kívül levőkhöz.

Az Ifjúsági szakműhely szerves kapcsolatban áll a Család- és Közösségvédelmi szakműhellyel.

 

Javaslatok, vitaanyagok itt!

1+
Posted in Szakműhelyek

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük