Menü Bezárás

KIÁLTVÁNY – RÉKA

Alulírottak, a Rendszerépítő Kerekasztal (RÉKA) tagjai, az alábbi közös nyilatkozatot kívánjuk közzétenni:

Hazánk, Magyarország egy illegitim háttérhatalom irányítása alatt áll, amelynek működése veszélyt jelent az egész emberiségre és a Föld teljes ökoszisztémájára.

A jelenlegi magyar kormányzat törvénytelenül működik, magyarellenes mivolta megkérdőjelezhetetlen, a korrupció mértéke pedig ellehetetleníti az állami intézményrendszer tisztességes működését. Az előttünk álló, globális szintű klimatológiai, geopolitikai, geostratégiai, pénzügyi és társadalomszerkezeti változások eddig soha nem látott kihívások elé állították nemzetünket, ezért azonnali beavatkozásra van szükség.

Célunk az élhetetlenné tett rendszer élhetővé tétele, melynek keretében felszabadítjuk hazánkat. Ennek érdekében, felismerve saját erőnket és lehetőségeinket, személyes példamutatással, anyagi áldozatokkal és társadalmi munkával kézbe vettük sorsunk irányítását.

A Rendszerépítő Kerekasztal egy élhetővé tett rendszer felépítésére alkalmas személyek kiválasztása és felkészítése érdekében jött létre. A szervezet célja a magyarországi alkotmányos válság felszámolása, egy legitim irányítótestület felállítása, az ország és polgárai kifosztásának megállítása, egy, a fenntartható fejlődést és a gyarapodást szolgáló, emberközpontú gazdasági rendszer bevezetése, a magyar közösségek rendszerbe szervezése, valamint partnerségi kapcsolatok kiépítése a szomszéd és testvérnépekkel.

A lehetőség szerinti békés átmenet biztosítása, végszükség esetére pedig egy védelmi funkciókat ellátó testület felállítása érdekében felhívunk minden felelősségtudattal rendelkező magyar hazafit, hogy csatlakozzon a Rendszerépítő Kerekasztal csapatához!

Szob, 2019. augusztus 19

Aláírók: Az első RÉKA Tábor tagjai

JELENTKEZÉS A RÉKA CSAPATÁBA

19+
Posted in Társadalom

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük