Menü Bezárás

Lépés a fény felé

Ez lehet – vagyis az ősi magyar bölcselet – egy biztos kiindulópont a magyarságnak – mondja egy kedves barátunk a Tudatos Társadalom Magyar Szakrális Önazonosság szakműhelyének facebookos oldalán.

A tevékenységünk során egyre inkább előtérbe kerülnek az ősi magyar bölcselet, a Yotengrit alapelvei: szeretet, szabadság, testvériség, egyenlőség, becsület, igazságosság, bölcsesség. Érezzük a lelkünkben, hogy ezek szerint szeretnénk élni – ezt várjuk el egymástól is.

Máté Imre bácsa, az utolsó rábaközi tudó ember gondolatait megszívlelhetjük – bár ma már talán nincs pragmatikus jellegük, ami a politikai meglátásokat illeti.

„Ideológia nélkül nincsen hatásos és eredményes, nemes értelemben vett politika. Egy magyar baloldali és jobboldali párt nem tud felmutatni egy ideológiát, ami megkülönböztetné a másiktól. Csak azt, hogy ő akar uralkodni.

Ugyanannak a mágneses patkónak a két pólusáról van szó.

A Yotengrit azt tanítja, hogy nem szabad pozíciót vállalni tehetségtelenségünk tudatában, mert nincs olyan, hogy beletanulunk. Nagyon könnyű azt mondani, hogy ezt kéne csinálni, meg azt kéne csinálni.

A veszély akkor van, amikor egy közösség elfogadja a zsarnokságot természetes állapotnak és nem tesz ellene semmit. Örök próbája a társadalomnak az, hogy meddig lehet az emberekkel elmenni.

Ránk maradt egy nomenklatúra a gyarmatosítóinktól: egy társadalmi réteg, amelyből kikerülnek a hivatalnokok, a politikusok. De a politikus nem is nagyon számít. Nem ő dönti el, hogy egy ország milyen arculatot mutat.

Nem azokat kell támogatni, akik a bábszínház színpadán ugrálnak. Magyarországon több érdekeltség vetette meg a lábát. Nagyon veszélyes ezek közül az Opus Dei, a spanyol eredetű katolikus maffia.

A Yotengrit egyházat nem ismerték el. De a Yotengrit győzedelmeskedik – azt szokták mondani: a kutya ugat, a karaván halad. De most az aktualitásokkal kell foglalkozni. Még nem szakadtam el a gondolattól, hogy Magyarországnak be kell hozni a külsőségeit: például amivel Németország tartozik – kamatos kamatostul ez már néhány milliárd Euró. Én biztos vagyok benne, hogy megoldjuk a problémákat. „

 

0
Posted in Videók, filmek

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük