Menü Bezárás

Levél hozzád!

 

Kedves Tudatos Társadalom honlap olvasó!

 

Talán már sokat értesz abból, amit ez az oldal közvetít az emberek felé.

Ez az oldal csak egy eszköz arra, hogy könnyebben eléd tárjuk a szívünk és a lelkünk vágyát: egy jobb életet teremteni magunknak, neked, az embereknek. Egy jobb életet – amelyben nem érzed egyedül magad, amelynek minden pillanata úgy telik el, hogy értő, szerető, támogató közegben érzed magad, és te is tudod segíteni a társaidat, hogy jól érezzék magukat.

A Tudatos Társadalom mozgalomban egy félelem nélküli világot szeretnénk megteremteni. Élhessünk félelem nélkül a holnap gondjait illetően, az egészségünk állapotát illetően, a gyermekeink jövőjét illetően. Ez akkor valósul meg, ha a sorsunk urává tudunk lenni. Ezen fáradozunk.

Lehetséges? Mindenki számára lehetséges? Vagy csak egyes kiváltságosaknak, mint eddig?

Olvasd el itt, hogy mit vallunk küldetésünknek, olvassál bele a terveinkbe itt a honlapon!. Olvasd el, hogy milyennek látjuk a jövő társadalmát! Milyen jogalapokon fog nyugodni, milyen változtatásokat szeretnénk kieszközölni a társadalom alrendszereiben, az oktatásban, az egészségügyben, a gazdaságban, a pénzügyi rendszerben. Hogy mit tartunk fontosnak a  magyar hagyományok ápolása terén, kulturális örökségvédelmünk terén, miképpen szeretnénk képviselni a hátrányos helyzetbe került  emberek érdekeit, mi módon látnánk el az emberek és  a haza védelmét.

Nézd meg, hogy milyen eseményeket, találkozásokat valósítottunk meg eddig, hogy mire készülünk  a továbbiakban. Gondolj bele, hogy mit jelent az az óhajunk, aminek az április 14.-i Gazdasági kerekasztalnál adunk teret: növeljük erőnket az együttműködő közösségek által!

Olvasd el, hogy milyen szerződést kötünk a lelkünkkel és a társadalommal.

Olvasd el, hallgasd meg a mi médiánk, az országos kiépítésre váró CMM televízió filmjeiben, hogy milyen a gondolatvilágunk, mit képviselünk, milyen értékeket közvetítünk.

Lehet, hogy egyeznek azokkal az értékekkel, amelyeket te magad is képviselsz? Akkor egy helyre igyekszünk. Ha egy helyre igyekszünk, akkor segítsük egymást az úton! Akkor végezzük el együtt az útépítést, a  haladás minden lépésében figyeljünk egymásra, és ne engedjük elkallódni a társainkat, akik ugyanoda igyekeznek! Akkor te is hozzá tudsz adni a tudásodból a mi tudásunkhoz, ha velünk vagy,  hamarabb célba érünk!

Kedves olvasó! Minden úton, amin haladunk az életben, vannak mérföldkövek.  Néhány kisebb mérföldkövet a Tudatos társadalom mozgalom már maga mögött hagyott. Kialakult egy kisebb közösség, amelyik közös célok mentén együtt tud haladni. Kialakultak kapcsolataink a közösségen kívül levő, de annak céljait támogató nagyszerű emberekkel, közösségekkel.  Ezeket a kapcsolatokat tovább szeretnénk építeni, erősíteni, újabbakat létrehozni.

Szeretnénk fejleszteni a CMM televízió műsortárát, hogy számodra, ismerőseid számára érdekfeszítő témákról sugározzon adást. Lehet hozzánk jönni  csütörtökönként Magyar Estékre  előadónak, más alkalmakkor riportalanyként. Jöjj és mesélj az életedről , a megvalósult vagy tervezett álmaidról! Oszd meg velünk a tudásodat, a tapasztalataidat! Szakmai tanácskozásainkra, konferenciáinkra is szeretettel várjuk előadónak, beszélgető partnernek bármelyik közösség tagját, szakembereket, magányos tudóst, újítót,  vagy  az oktatás, az egészségügy és más területek dolgozóit, hogy mondják el, milyennek látják a munkaterületükön a helyzetet, van-e lehetőség kibontakozásra, van-e lehetőség az élet megszépítésére, a tehetségük kibontakoztatására? Mit szeretnének tenni, hogy jobb, szebb, boldogabb  legyen az életük, az életünk?

Van-e ötleted arra, hogy miképpen segítsük az embereket egészséges élelemhez, lakáshoz, munkához jutni, hogy miképpen élénkítsük a gazdaságot, hogy függetlenné váljunk a jelenlegi uzsorakamaton alapuló pénzrendszertől?  Jöjj be  a CMM stúdiójába, és mondd el az ötleteidet!

Hozd be a stúdióba a fiatalokat, küldd ide diák vagy egyetemista lányodat, fiadat! Azt a gyermekedet is, aki már kinőtt az iskolapadból, és  a kenyérkeresés rögös útjára lépett! Jöjjön el és mondja el, hogy milyen az élete, és hogy milyen életet szeretne magának!
Hozzál be a stúdióba gyerekeket! Töltsük meg élettel ezt a teret, mert azért jött létre, hogy életet adjon a magyar embereknek!

Jöjj és mondd el: mit tudnánk tenni egyénenként és mit tudnánk tenni együtt, hogy felébresszük az embereket – éljék ezután a valós életüket, ne olyat, amit mások rájuk kényszerítenek! Jöjj el, és mondd el, hogy te szeretnél-e a politika, a gazdaság most még bilincsben tartó, a hatása kényszerítő körülményeiből kitörni, szabadnak, függetlennek, boldognak érezni magad? Saját magad dönteni arról, hogy mire van szükséged, és mit szeretnél adni másnak,  a társadalomnak?

Kedves olvasó! A Tudatos Társadalom mozgalom egy nagyszerű álmot szeretne megvalósítani ezen a nyáron. Egy országos találkozóra (fesztiválnak is nevezhetjük) készülünk csodálatos meglepetésekkel – azért, hogy a szervezése közben és ott helyben is elmondhassuk: mi azt a világot szeretnénk felépíteni, amelyikre te is vágysz! Hogy együtt örvendezhessünk a magyarság értékeinek, a családoknak, gyerekeknek kellemes órákat, napokat szerezzünk, felébresszük az emberekben  a vágyat  egy tartalmas, szabad és boldog életre, s megmutassuk ennek a lehetőségét is!

Segíts te is nekünk ennek az álomnak a valóra váltásában! Segíts a Tudatos Társadalom mozgalom megerősítésében, segíts a CMM televízió stúdióinak létrehozásában a megyékben! Vegyél részt a nyári találkozónkon, fesztiválunkon, segíts a megszervezésében a  munkáddal, anyagi erőforrásokkal! Szólj erről az ismerőseidnek, a cégednél, mindenkinek szólj, akiről úgy gondolod, hogy változásra vágyik, hogy képes áldozatot hozni egy igaz ügyért,  a saját jövőjükért, a jövőnkért! Cserébe reklámlehetőséget kap a CMM Televíziótól, a szponzorálás mértéke szerint! Segítsél mecénásokat találni, akik oklevélben részesülnek! Legyél mecénása a rendezvénynek!  Előfinanszírozás nélkül, anyagi erőforrások nélkül  nem tudjuk megvalósítani az álmunkat. Ezt a jövőt a nulláról indulva építjük a plusz végtelen felé! Tarts velünk!

Ha csatlakozni szeretnél a közösséghez, a Csatlakozási oldalt használd. Ha segíteni szeretnél a CMM televízió adásának szerkesztésében, hirdetésszervezésben, kábeltévékbe jutásában, országos stúdiók kiépítésében,  a nagy nyári találkozónk létrehozásában, a kapcsolatfelvételhez az elérhetőségeket a honlap alján megtalálod. Azokon, vagy  személyesen a Tudatos Társadalom központjában, a CMM stúdióban jelentkezhetsz.

 

Szeretettel várunk! Számítunk rád, számítunk  magyar nép bizalmára, és segítségére, hogy a saját jövője érdekében cselekedni és áldozatot hozni képes!

 

Kiss Mária Katalin

2018 március 22

2+
Posted in Eseményekről, Tagjainktól / Jegyzetek, írások

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük