Menü Bezárás

Meghívó a Tudatos Társadalom Társadalmi önazonosság szakcsoportjának tanácskozására

 

Kedves barátunk, aki olvasod e sorokat!

 

Amennyiben hívást érzel, téged is várunk a Tudatos Társadalom Társadalmi önazonosság szakműhelyének tanácskozására, amit 2018 május 19.-én, szombaton, 10-16 óra között tartunk a Tudatos Társadalom központban, a 1116 Budapest, Fehér út 10, szám alatt, a 16-os épületben. (Volt Finommechanikai Műszergyár területe)

A Tudatos Társadalom következő szakműhelyei tartoznak a Társadalmi önazonosság szakcsoportba:

–          Társadalmi önismeret szakműhely

–          Magyar Szakrális Önazonosság szakműhely

–          Néprajzi és Kulturális Örökségvédelmi szakműhelye

–          Magyar Hagyományok szakműhely

Kérjük, hogy olvasd el  a fenti szakműhelyek leírását, s ha úgy gondolod, hogy valamelyikben tudsz segíteni, jöjj el a találkozóra!

A Társadalmi Önazonosság szakcsoport a jövő társadalmának alapjait határozza meg. Annak a társadalomnak az alapjait, amely tagjainak  jólétét, minőségi életét, összetartozását, védelmét biztosítja.

Kérünk, hogy gondolkodj azon, mit tudsz hozzátenni a közös szándék megvalósításához. Kérünk, hogy írd meg, és/vagy  hozd magaddal a javaslataidat. Arra is megkérünk, hogy a Tudatos Társadalom céljának megvalósításához keressél és hozzál támogatókat. A magyar szellemi élet neves képviselőit, gondolkodókat, a magyar hagyományok ismerőit és ápolóit, a magyar örökség ismerőit, akik képesek arra, hogy inspiráljanak, és a gyakorlati megvalósítások lépéseit is kidolgozzák.

A május 19.-i  tanácskozás egyben megalapozza a következő hónapok, évek munkáját a társadalmi önazonosságunk meghatározásában, és az „Ébredj  magyar! Eljött az idő!” című rendezvényen, a magyar egymásra találás ünnepén való részvételünket is. Itt,  a Tudatos Társadalom 6 szakcsoportjának egyikeként, a Társadalmi önismeret szakcsoport is kifejti tevékenységét magyarországi és külföldi szakértők, és a változás iránt elkötelezett emberek előadásai, tanácskozásai, promóciós anyagok segítségével. Az említett rendezvényre 2018 augusztus 1-5 között kerül sor az őcsényi reptéren. Az ünnepséget a Tudatos Társadalom mozgalom és a CMM televízió szervezi. Szeretnénk, ha részt vennél rajta – a szakcsoportok munkálatainak elvégzésében, amennyiben  az egymásra találás örömében történő változás cselekvő részese kívánsz lenni – és a kikapcsolódást biztosító értékes műsorokon.

 

Kedves tanácskozásra készülő!
A május 19.-i összejövetelen mindenki röviden  elmondja, hogy mit gondol, milyen alapokon nyugszik a társadalmi önazonosságunk.  Utána egyeztetjük az elképzeléseket, és ezek alapján kijelöljük a fő irányokat. Akik cselekvő részesei kívánnak lenni a társadalmi átalakulásnak, elmondják, hogy milyen feladatot vállalnak – kikkel, és miképpen kívánják elvégezni, hogy a saját szakterületükön előrelépés történjen.
Megbeszéljük a Társadalmi önazonosság szakcsoport  augusztusi “Ébredj magyar! Eljött az idő!” magyar egymásra találás ünnepén való részvételének részleteit: milyen előadásokkal készülünk,  miről szóljanak a szakmai beszélgetések, milyen promóciós anyagokat készítünk elő.  A lehetőségekhez mérten meghatározzuk a 3 nap (csütörtök, péntek, szombat) tematikáját, a résztvevők névsorát, az időbeosztást. Megbeszéljük a kapcsolattartás további módozatait.

 

VÁRUNK SZERETETTEL!

2+
Posted in Eseményekről, Hírfolyam, Szakműhelyek, Társadalom

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük