Menü Bezárás

Mi a Tudatos Társadalom? (Beszámoló a 2018 szeptember 8.-i  váci közösségszervező találkozóról)

A közösségszervező  találkozókon bemutatjuk a Tudatos Társadalom rendszerét. Célunk közösségek szervezése, hogy ezek összekapcsolásával egy új, szeretet alapú társadalom jöjjön létre.  Reményünk szerint egyre többen meg fogják érteni, hogy  mit szeretne megvalósítani a Tudatos Társadalom mozgalom: egy olyan társadalmat, amelyben az emberek érvényesíteni tudják a szabadságukat, amelyben egymást el tudják fogadni ,  mellérendelő módon tudnak együttműködni az életünk megjobbítása érdekében.

A társadalom szervezésnek sok vetülete van. Ezeket átlátni, átfogni nem egyszerű dolog.

Az alapokkal kell tisztában lenni – miért szükséges a változás, a változtatás? Mit kell megváltoztatni?  Milyen irányvonalak mentén valósítható meg?

Ezeket igyekezett feltárni Juhász Zoltán a Tudatos Társadalmat felvázoló előadásában.

Juhász Zoltán:

A működésünkben, az egyének és  közösségek kapcsolódásában azt kell keresni, ami közös.  Olyan dolgokkal kell foglalkoznunk, amikre hatással tudunk lenni. Amire nem lehetünk hatással azzal felesleges foglalkozni. Dolgunk az építés.  Feladatokat vállalunk a változás megvalósítása érdekében.

Ma a hatalom az életünket törvényekkel szabályozza,de csak az lehet törvény, amit ember nem tud megváltoztatni. Mi a saját szabályrendszerünket kell, hogy kialakítsuk  a közösségeinkben. Ezek nem törvények, hanem csak szabályok. A törvények az égben születnek és azok szerint kell élnünk.

Tudnunk kell, hogy mi micsoda, ahhoz, hogy elkerüljük a csapdákat. Sokan nem tudják, hogy mi a jogi személyiség. Ezek árnyékolják be az életünket, mert az alapítók nem felelnek azért, hogy mit követ el a jogi személyiség. Alantas céllal hozták létre a felelősség elkerülésére.  A jogi személyiség  feladata a profittermelés.  A kiszívott pénz már passzív tőkévé válik, s azok kezébe kerül, akik a pénzt csinálják.

Isten megteremtette a Földet és az embert, de nem teremtett jogi személyiséget.  Az állam egy jogi személyiség – egy erőszakszervezet, ami a kifosztásunkat szolgálja.

A GDP 70-80%.-az államadósság törlesztésére ment pár éve..Aki felé el vagy adósodva, ő az úr. Nem a politikusok az urai az országnak. Az igazi, ám álcázott módon uralkodó  hatalom nyomására 1400 családot tettek utcára a nyáron.  Pusztulásba és önpusztításba visznek, de ebből ki tudunk lépni. Az egészségügy, az oktatás helyzete miatt hiába tüntetünk. Tennünk  kell a helyszínen, az otthonainkban, a munkahelyünkön  a változásért.

Ne együk a multiknál kínált mérgezett paradicsomot, hanem termeljük meg mi magunk, vagy a vegyszermentesen gazdálkodóktól vásároljuk meg.

27 összetevő van a boltokban árult kenyérben – ne ilyen kenyeret fogyasszunk.

Mérgezett élelmeket, fegyvert, ártalmas dolgokat  gyártanak az emberek azért, hogy pénzük legyen.

A vélt szabadságunkért pénzt akarunk keresni, de munkavégzés közben megtagadják tőlünk a felelősségvállalás jogát.  A Tudatos Társadalomban az ember felel a tetteiért.

Vissza kell térnünk az őseink életéhez, társadalmi berendezkedéséhez.

Géza előtt  egy sikeres társadalomszervezési formában élték le az életüket., törzsszövetségben. Géza fiának, Vajknak a szövetségesei szétverték a törzsszövetséget – Istvánt államalapítóként dicsőítik, pedig már akkor az emberek ellenére jött létre az állam. István elsőként adósította el az államot, hogy külföldiek segítségével trónra kerüljön. A külföldi támogatást birtokokkal, magyar emberekkel fizette ki. Megtörtént a magyar emberek áruba bocsátása rabszolgaként.  Servus-nak nevezték a magyar parasztot. A magyarság ekkor a legnagyobb rabszolgasorba került.

Az állam erőszakszervezetként pénzzel és katonasággal dolgozik.

Ismerni kell a működését, azért, hogy meg tudjuk változtatni az életünket, amit befolyásol.  Nem  is a pénzünk kell  a világ urainak hanem az, hogy adósrabszolgák legyünk.  Ezt nem szabad engedni. Teremtőképességünk van, ezt kell latba vetni.

Az állam három nagy területen fejti ki a hatását:

  1. A nagykereskedelem. Ezt kezébe vette az állam – és az az úr, aki a terméket közvetíti, nem az, aki létrehozza. Ő diktálja az árakat. A pénzt a semmiből teremtik elő. A bankjegyek a forgalomban levő pénznek csak 5%- a.  Manipulálják a pénz értékét. 2004-ben a közgazdászok már tudták, hogy mennyi lesz a svájci frank 2012-ben.

A Magyar Nemzeti Bank se nem magyar, se nem nemzeti. Az MNB tulajdonosa  az USA jegybank szerepét betöltő  magánkézben levő jegybank, a FED.

A magyar nép kezébe kell  jutttatni a nagykereskedelmet. Ennek első lépései indulnak a belső piacterünkön.  A szükségleteink felmérésével és jelzésével  tudjuk beindítani a z ezeket kielégítő termelést és kereskedelmet.   A szükségletek 60%.-a beszerezhető 30 km.-es körzetben.

Ahogy növekszik a taglétszámunk, megjelenik a szaktudás és meg tudjuk valósítani, hogy a termelés és a kereskedelem a saját kezünkbe kerüljön.

2. A média. Az ő médiájuk elhiteti veled, hogy ez így van jól.  A manipuláció fő eszköze, ami egy hamis képet vetít.  Aki a médiát uralja, azé a hatalom.  Nekünk saját média kell, ami a mi valóságunkat mutatja be. A civil médiában (CMM televízió) arról beszélünk, ami bennünket érdekel. A folyamat elkezdődött, de a civileknek segíteniük kell, munkával, és anyagiakkal is, hogy országossá tehessük a civil médiánkat.  Naponta több ezer embert kell elérni. És kell egy szervezet, ami az embereket össze kapcsolja egymással. Ezt igyekszünk megvalósítani a Tudatos Társadalomban.

3. A pénz. Ez a harmadik eszköz, ami a rabszolgaságunkat fenntartja. Nekünk saját pénzrendszer kell, amiben nincs ÁFA és nincs kamat. Ez a pénzrendszer a Tudatos Társadalomban készen áll. Ez egy clearing pénz, aminek  csak  értékmérő csereeszköz funkciója van. Biztonságosan tárolt  banki szoftver áll mögötte.

A Tudatos társadalom közvetítő szerepe:

A Tudatos Társadalomnak  közvetítő szerepe van abban, hogy a változást óhajtók összekapcsolódjanak.

A közösségépítésnek nagy szerepe van. Segítenünk kell a közösségek erősödését és össze kell kapcsolni őket, hogy egyenként ne legyenek felszámolhatók. Egy erős  közösség sok mindenre képes. Például  iskolaalapításra, gyógyközpont létrehozására is. A Tudatos társadalom segít ezeket a törekvéseket megvalósítani.

Egy szervezett közösség már nyomást tud gyakorolni az államra is. Fontos a kapcsolattartás – a kiértesítési rendszer biztonsága, gördülékenysége, ami megvalósul a Tudatos Társadalomban.  Egy tizedes rendszerben működő eszközrendszerrel  1 hét alatt 4 millió embert lehet megkérdezni,  értesíteni.

A CMM televízió és a Tudatos Társadalom mellett a harmadik elem a CMN, a Civil Multimédia Network – a külföldi kapcsolatok ápolására jött létre. Egyetlen ország sem tudja megvalósítani önmagában a társadalmi  korszakváltást – kapcsolódnunk kell  a hasonló törekvésű emberekkel más országokból.

 

Lejegyezte: Kiss Mária Katalin

 

1+
Posted in Eseményekről

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük