Menü Bezárás

Milyen mély még a nyúl ürege…

Nyílt levél Húsvétra, avagy a feltámadás ünnepére…

 

Kaptam egy húsvéti csokinyuszit, ennek okán kezdtem el gondolkodni azon:

Vajon milyen mély is a nyúl ürege?

Van-e még lejjebb?

Kedves barátom írta kikelve magából, hogy „Ébresztő, emberek! Már a 25. órában vagyunk!”

Szerintem nem. Már elkezdődött a 26.

A jelen kor emberiségének a feladata az lenne, hogy elkezdjen az emberiség túlélésre berendezkedni. Mert bizony 20-30 év múlva már ez a hajó is elmegy…

 

A Föld túlnépesedett. Lassanként már 9 milliárd ember követeli magának az élhető életteret!

Csakhogy:

a globális felmelegedés már nem elmélet, hanem a valóság. Már érzékelhetjük is.

Az ENSZ szakértői ismét azt vizsgálják, hogy a minden pesszimista elképzelést túlhaladó, fokozott ütemben gyorsuló felmelegedés eredményeként milyen változásokra számíthatunk a következő évtizedekben. A helyzet sokkal rosszabb, mint azt gondolnád! És ha még remélsz magadnak néhány évtizedet, te sem fogsz kimaradni a sz..ságból, ami ránk vár. És az már mindegy is, hogy a széndioxid-kibocsátás miatt van, vagy csak úgy simán jön a felmelegedési ciklus, ahogy szokott is lenni, itt a Földön… Ha holnap megszüntetnénk az erdők pusztítását, a gyárak környezetszennyezését, a túlzott széndioxid-kibocsátást, már az sem változtatna semmin. Jön, aminek jönni kell!

– Olvadnak a jégtakarók. Az északi sark jege 6 méter, a délié 7 méter vízszintemelkedést okoz, mire teljesen elolvadnak. Már egy méter emelkedés is emberek 100 millióit teszi hajléktalanná. 10 méter már milliárdokét…

– Az elsivatagosodás a másik jelenség. Ennek is érezzük már jeleit. Drasztikusan fogynak a termőterületek, és a meglévők is egyre soványabbak. A szárazság miatt sokkal nagyobbak az aszálykárok, és csak az öntözés segíthetne. De ahhoz meg édesvíz kell!

– Csökken az édesvízkészlet. Az ivóvíz pár évtized múlva az egyik legjelentősebb árucikké válik. A tengervíz emelkedésével az édesvízhiány is fokozódik, mert sósakká válnak a partközeli medencék.

– Ugyanakkor folyamatosan növekszik a népesség, de csak a legszegényebb területeken. Ott, ahol hamarosan élni sem lehet már. Ott, ahol a nyugati államok tulajdonosai nyomorba taszították, kifosztották a nemzeteket. De a fagyi hamarosan visszanyal.

(Tudnod kell, hogy amikor a francia vadászgépek, bombázók elindultak Líbia felé, azt nem a francia polgár küldte. Semmi köze hozzá. Az állama a Francia Állam ZRT. tulajdonosai adták ki a gyilkosságra a parancsokat. Kik azok a tulajdonosok, kérdezheted. Azok, akikhez az Állam ZRT által behajtott adók, adósságtörlesztésként vándorolnak. Feltetted már a kérdést, kinek tartozik ez a sok nemzetállam? Azoknak, a minden törvény felett álló Nagymestereknek, akik az adósságpénz rendszerét kitalálták, üzemeltetik, akiknek legfőbb céljuk az Új Világrend, az egységes, nemzetek nélküli világállam létrehozása.

 

Mi lesz veled, EMBERISÉG?

Mi lesz, ha százmilliók indulnak el az élhetetlenné vált területek felől, oda, ahol még van víz, terem a föld?

Mi lesz veled, MAGYARORSZÁG?

 

A jelenleg folyó irányított, pénzelt migrációs áradat kismiska ahhoz a rémálomhoz képest, ami hamarosan a valóság lesz. Azt hiszed, rémisztgetlek? Hidd, és dugd a homokba a fejed! De figyelmeztetlek, nem lesz senki majd, aki meg tud, vagy akar menteni, akkor, amikor mindenki a saját életéért fog küzdeni!

A Kárpát-medence kivételes adottságú hely. A FÖLDI PARADICSOM! Három égtáj felől folyik ide a víz. Annyi, hogy a WC-t is azzal öblítjük! Óriási földalatti édesvízkészletek (is) rejtőznek a talpunk alatt. A legvastagabb humuszréteggel bírunk egész Európában! És ha melegszik is, vannak ősi növényeink, amik szárazságtűrők. Van vizünk, lesz is, az öntözéses, árasztásos kultúrához.  Ez bőségesen elegendő a magyarságnak, talán még többnek is, de nem százmillió embernek! Főleg nem milliárdnak!

Gondolod, hogy ezt azok nem tudják, akiknek épp az a legnagyobb gondjuk, hogy hol lelhetnének új hazára? Netanjahu nagyképűen dicsekedett pár éve, hogy felvásárolják, többek közt Magyarországot is. Megtörtént! Már gőzerővel folyik a népességcsere.

Izraelt évek óta szárazság sújtja, élhetetlen. Hamarosan vissza is kapják a palesztinok!

Mit gondolsz, miattad van határzár a jelenlegi, a Pénzurak által finanszírozott migrációs hullámban? Miattad épített kerítést a „nemzeti” kormány? Nem, Barátom. Az újonnan idetelepedők miatt! Már itt vannak a katonáik, a titkosszolgálatuk. Kezükben a média, az igazságszolgáltatás, az egészségügy, a bankok, a végrehajtók, az országgyűlés, a teljes hatalom! Megtörtént a hatalomátvétel!

 

Mi lesz veled, Magyarország? Mi lesz veled, magyarság?

Mehetsz, amerre látsz…

Sovány vigasz, hogy a hamarosan bekövetkező nagy migrációs hullám megoldja a túlnépesedés problematikáját. Ahhoz, hogy több milliárddal csökkenjen az emberiség száma, mert csökkeni fog, elég komoly balhék szükségesek. Nos, ezek a főzetek szigorú recept alapján, fortyognak már a boszorkánykonyha kondérjaiban.

 

Tehát a kérdés az, hogy valóban értjük-e, fel tudjuk-e fogni, érzékeljük-e a veszélyt, amiben vagyunk, értjük-e, ami körülöttünk folyik, rendelkezünk-e előrelátással, vagy majd lesz, ami lesz.

 

Megoldás? Talán… Ha te is úgy gondolod, lehetne.

Hogy ne csak károgjak, mint az ma jól bevett szokása az ébresztőknek. Még egyszer elmondom, hogy:

VAN!

 

Csak tenni kell. Helyetted nem fogja senki elvégezni azt, amit neked kell! Magadért, a gyermekedért, a családodért, az életközösségedért, a nemzetedért!

 

A Tudatos Társadalom közösségépítő rendszer egy évek alatt kimunkált, szilárd alapokon nyugvó társadalomformáló erő! Egy rendszer, ami segítséget ad az életben maradni akaróknak, hogy megszervezzék magukat.

A TT-nek van küldetése, értékrendje, programja és van eszközrendszere is, amivel a kitűzött célokat meg is valósíthatja. A TT a megoldásokat keresi, és nem áll meg a problémák felsorolásában. A TT nem megy semmi, senki ellen, hanem épít. A bennünket szellemileg, lelkileg, anyagilag kifosztó, rabszolgasorban tartó rezsimet mi éltetjük. Ahelyett, hogy a figyelmünket a teremtésre fordítanánk. A TT ezt teszi!

A TT rendelkezik önálló informatikai és kommunikációs rendszerrel. Van médiája, közösségi elszámoló rendszere, piactere, ahol a magyar termékek kerülnek erőnyerő helyzetbe. És nincs cenzúra!

A TT használja a Facebookot is. Már több mint 50 településnek van önálló FB oldala. Na jó…

Erre már az ellenoldal is felkapta a fejét, és tilt, ahol lehet. De csak ott tud, mert az a saját pályája.

Keresd fel mielőbb a TT oldalait! Olvasd el az alapszabály-tervezetet, a küldetést, a célokat. Ha azonosulni tudsz az ott találtakkal, akkor ne habozz! Cselekedj! Szükség van rád!

Csatlakozni már csak TT-tag ajánlásával lehet. De a Facebookon üzemeltetett zárt csoportokban lehetőséged nyílik ajánlót találni.

Jelentkezz!

 

Ébresztő!

Elég okod van rá!

JZ

8+
Posted in jzblog, Társadalom

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük