Menü Bezárás

Nyílt levél magyar vállalkozóknak

Kedves magyar vállalkozó!

A Tudatos Társadalom mozgalom és annak médiája, a CMM televízió, a civilek által létrehozott, alulról építkező média, mecénásokat és szponzorokat keres.

A Tudatos Társadalom hivatott kivezetni az országot a nehéz gazdasági, politikai, erkölcsi helyzetből, az állam és a politikusok  által lezüllesztett  állapotából.

A CMM televízió  nem kíván igénybe venni semmilyen állami és politikai támogatást, hanem  a magyar társadalom által szervezett és fenntartott média kell, hogy legyen.

A Tudatos Társadalom mozgalom és a CMM televízió segítségével  egy tiszta lappal induló, az ősi értékrenden alapuló, új társadalmat szervezünk.

A magyar vállalkozókra jobb jövő vár! Az anyagi érdekeltség a magyar ember számára nem választható el a tiszta lelkiismerettől, ami által az anyagiak valódi  boldogságot jelentenek. Egy olyan országot akarunk létrehozni, amelyben nincs félelem, amelyben az adott szó szent, és az emberi kapcsolatok egymás megbecsülésén, a szakmai tudás  és a tisztesség megbecsülésén alapszanak.

Erőforrásaink: sok tiszta lelkű ember, akik egy idő óta a tudásukat az új társadalom építésének szentelik.  Egy alapeszközökkel  felszerelt  stúdió, amelyben néhány elkötelezett  ember szakmai tudását a közös cél szolgálatába állítja. Országjáró körutak végzéséhez gépjármű. Az alaptevékenység megtervezéséhez és lekövetéséhez alkalmas számítógép-park.  Egy  kiépített, de még fejlesztést igénylő komplex  informatikai  rendszer a társadalom működtetésére.

Ami hiányzik:

  • ahhoz, hogy a további működésünk biztosítva legyen: a stúdió bérléséhez szükséges pénz, országjáró körutak végzéséhez szükséges üzemanyag, a legfontosabb munkálatok elvégzéséhez szükséges humán erőforrás, amit meg kell fizetni,  vagy más anyagi juttatásban kell részesíteni.
  • ahhoz, hogy fejlődhessünk, hogy országos ismeretségre és támogatásra tegyünk szert a magyar emberek részéről, szükséges : az utazásokkal járó közösségépítéshez, a küldetésünket világosan közvetítő rendezvények szervezéséhez anyagi fedezet,  a CMM országos kiterjesztésűvé tételéhez anyagi fedezet, új munkatársak felvételéhez  és megtartásához  anyagi erőforrások.
  • ahhoz, hogy a magyar gazdaságot beindítsuk, hogy független nemzetgazdaságot építsünk fel: anyagi fedezet.
  • szakmai programjaink megvalósításához anyagi fedezet
  • ahhoz, hogy népiskolákat, a valódi tudást közvetítő oktatási intézményeket hozhassunk létre: anyagi fedezet
  • ahhoz, hogy a magyar egészségügyet a helyére tegyük, hogy gyógyszerekkel mérgezés helyett biztos állapotfelmérést, természetes gyógymódokon alapuló gyógyító technikákat alkalmazhassunk, hogy ezek számára egészségügyi intézményeket hozzunk létre:  anyagi fedezet
  • ahhoz, hogy a magyar gyermekek születése a lehető legjobb körülmények között, az anyák félelem- és fájdalommentességének biztosításával történhessen – szülőotthonok létesítéséhez: anyagi fedezet.
  • más felmerülő, a céljainkkal harmonizáló ötletek, tervek  kivitelezésére (amelyeket a mecénás, vagy a szponzoráló cég is megajánlhat) : anyagi fedezet

A mecenatúra és a szponzorálás jogi háttere: a tevékenységünk tiszta  jogi hátterét a a Civil Multimédia nonprofit KFT  biztosítja.

Kedves magyar vállalkozó!

Az Ön anyagi áldozatvállalása a Tudatos Társadalom javára és erkölcsi támogatása, hosszú távon Önnek és az Ön családjának boldogabb jövőjét, vállalkozásának sikerességét, egy szabad ország gazdasági vérkeringésébe való betagolódását biztosítja. Rövid távon is elősegíti az Ön vállalkozásának fejlődését, a  Tudatos Társadalom rendezvényein és a CMM televízió adásaiban való népszerűsítéssel. Ennek a népszerűsítésnek a konkrét módozatait az Ön vállalkozása és a Civi Multimédia nonprofit KFT között megkötött szerződésben rögzítjük. Ez által ön könnyebben eljut a célcsoportjához, biztosított  lesz a márkahűség megőrzése, új vásárlók, ügyfelek bevonzása.

Szeretettel várjuk az együttműködés felajánlását az Ön részéről.

Elérhetőségek:

info@tudatostarsadalom.hu, info@civilmultimedia.com, civilmultimedia@gmail.com,

tel: Juhász Zoltán +36-31-782-2382, Pécsi Brigitta: +36-31-780 – 7977

0
Posted in Gazdaság, Hírfolyam, Társadalom

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük