Menü Bezárás

Egészségügyi szakműhely

Szeretettel várunk ide mindenkit, aki közösségi gyarapodásunkban részt kíván venni, és nyitott, elfogadó szívvel és elmével közeledik felénk, és törekszik céljaink felé.

A tudatos társadalom szakműhelyei kutató, szervező, tudástár fejlesztő műhelyekként, és ahol szükséges, kapcsolatépítő csoportokként is kívánnak működni. A műhelyek öntevékeny szakmai csoportok egy adott, vagy folyamatos feladatok céljainak kitűzésére és teljesítésére. Egyes műhelyek igénylik, hogy funkcionális célok üzemeltetésére és működtetésére csoportokat is létrehozzanak. A társadalmi feladatok teljesítése, és a társadalom működtetésének logisztikai „üzemei”, a funkcionális csoportszerveződések, hasonlatosak az ember „működéséhez”. A feladatokat ellátják a végtagok, a beszéd szervei… A keringési rendszer, a légző rendszer, az anyagcsere mind funkcionális rendszerek, hogy az ember-rendszer feladatképes legyen. És mindezeknek központi szervezője az agy. Ennek nyomán a szerves társadalomnak is a létfenntartás és bővített újratermelés körében, három feladatrendszerben, és három funkcionális területen kell tudatosságát növelni, és tudatosan szerveződnie. Erősödésében autonóm (intézményeitől független civil), immunitást élvező (intézményeitől kiváltságot kiharcoló és azt élvező), és asszertív (önérvényesítő, önfejlesztő, önmegvalósító) módokon szükséges szerveznie a közösségei életét.

[paypal_donation_button]

Üdvözlet az egészségügyi szakcsoport megalakítása alkalmából.

Dr. Iványi Kornél

 1. szeptember 13.

Javaslatok, vitaanyagok itt!

Vissza a [su_button url=”http://tudatostarsadalom.hu/?page_id=1400″ target=”blank” style=”flat” background=”#e55647″ size=”6″ icon=”icon: external-link” title=”Kattints”]Üzenőfal[/su_button] [su_button url=”http://tudatostarsadalom.hu/?page_id=2385″ target=”blank” style=”flat” background=”#5d91bf” size=”6″ icon=”icon: external-link” title=”Kattints”]Hírfolyam[/su_button] [su_button url=”http://tudatostarsadalom.hu/?product_cat=tt-aru-haz” target=”blank” style=”flat” background=”#739b53 ” size=”6″ icon=”icon: external-link” title=”Kattints” class=”Kattints”]TT Áru-ház[/su_button]

1+

1 Comment

 1. Kiss Mária Katalin

  Kedves Iványi Doktor úr, külföldi kapcsolatainkat elősegítő tagtársunk az egyik facebook csoportban tett fel kérdéseket, ezt tolmácsolom:

  Zsolt Zsofka Kérdések a Doktor Úrhoz :
  1: dolgozik még partizában?
  2: ha igen, használja a CEREC vagy hasonló technológiát kerámia fogtöltéshez?
  3: ha nem akkor kit javasol ilyen munkára Magyarországon ?

  2016-ban egy jó menő magán fogorvossal volt szerencsém beszélni akinek feltettem ezeket a kérdéseket de azt mondta hogy ma még nincs ilyen Magyarországon mert túl drága …. ha ez igaz és gondolom meg mindig nem változott meg ez a helyzet egy év óta ; a kérdés : milyen esélyét látja annak hogy magyar közeröből megvenni egy ilyen gépet ? A TT taglétszám és azok emelt tudatosságának eredményeképpen ez reális lehetne kb. 1000 jelentkező esetén . Gondolom ez egy jó kampány lehetne miután az embereket felvilágosítjuk a kerámia használatával lecserélni a mai mérgező amalgámot. Igen?
  Én tapasztalatból tudom, mert elsők között voltam Amerikában akinek minden tömött fogam ( márpedig sok volt) lecserélve lett kerámiával! Ez életbe vágó tárgy azoknak akik értik a mérgező fémek mérgező anyagainak lassú de állandó beszivárgását a szervezetünkbe ! Mit gondol Doktor Úr ?

  https://youtu.be/ZP62qa20G-c

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük