Menü Bezárás

RÉKA-TT közgyűlés

Kedves RÉKA-TT Tag és Szimpatizáns!

A legutóbbi, 2019 október 5-i Budapesten, a Krisztina Hotelben megtartott RÉKA-TT OKT ülésén határozat született arról, hogy a soron következő RÉKA-TT közgyűlését 2019.10.23-án szerdán, Szobon a Malomvölgyi Táborban fogjuk megtartani, amelyre szeretettel meghívunk!

A RÉKA-TT közgyűlés tervezett napirendi pontjai:

1. Az alapszabály és a RÉKA-TT kiáltvány módosítása

2. A vezetőség megválasztása

3. A RÉKA-TT székhelyének, levelezési címének és logójának meghatározása

4. A törzsi képviselők megválasztása: Vannak olyan törzsek a RÉKA-TT-n belül, ahol vagy a mozgalmi rutin hiánya vagy egyéb körülmények miatt nem történt még meg a törzsi képviselők megválasztása. Ezt a közgyűlés egyik szakaszában szeretnénk pótolni.

5. A RÉKA-TT megismertetésének lehetőségei: Megfelelő mennyiségű és minőségű kimenő jel nélkül nem várható komoly eredmény a tagtoborzás területén, hiszen a fősodratú médiák egy igazi nemzeti és zöld gondolkodású rendszerépítő társaságot nem fognak megjeleníteni, mivel e médiák célkitűzései ellentétesek a rendszerépítéssel. Ezért van szükség arra, hogy saját kezünkbe véve a megoldást rátaláljunk a helyes propagandára.
– heti két videó közzététele
– havi két cikk a “Világ Magyarsága” újságba
– havi két HunTV riport
– havi 1000 megosztás a FaceBook-on
– heti egy RÉKA-TT stand állítás Budapesten
– havi 1000 RÉKA-TT plakát kihelyezése országosan
– havi 5000 szórólap kihelyezése országosan

6. Rendszerépítő szerződés a Népszuverenitás Mozgalommal, az Apostoli Magyar Királysággal és a Nemzeti Zöld Koalícióval.

7. A Szob-Projekt megalakítása.
Szob olyan városa hazánknak, ahol helyhatósági választásokon egyetlen egy parlamenti párt nem tudott sem parlamenti képviselő jelöltet, sem polgármester jelöltet állítani. Magyarul itt a legkisebb a háttérhatalmi befolyásolás. Célunk olyan nemzeti és zöld érzelmű emberekkel megerősíteni ezt a települést, hogy az mintavárossá váljék, és kulturális, kiképző, gyógyító, média és politikai központjává váljon a magyarságnak. A Szob-Projekt keretén belül egyének és családok betelepítésének elősegítése történne, annak érdekében, hogy az anyaország, az elcsatolt részek és az idegen országokban fellelhető magyarságnak legyen végre egy olyan központja, mely hathatós segítséget nyújt majd a jövőben minden rendszerépítő törekvésnek.

8. Ifjúsági Tagozat megalakulása: létfontosságú, hogy a RÉKA-TT ne egy belterjes szervezet legyen, amely kihagyja és szabad vadászterületté teszi a Momentum típusú politikai szervezetek számára a magyar ifjúságot. Bizonyára van gyermeked vagy fiatal korú ismerősöd – hozd el a rendezvényre!

9. Kötelezettség-vállalás a jövőbeli helyi népszavazások és időközi választások során azon kistelepülésekért, ahol arányaiban a legtöbb magyarul élő és nem csak magyarul beszélő honpolgár lakik. Ezen személyek védelme a RÉKA-TT alapvető célkitűzése kell, hogy legyen. Különösen a 100 fő alatti települések vannak a legnagyobb veszélyben, ahová cigány, zsidó és nyugat-európai továbbá migráns betelepítések várhatók, vagy a teljes elnéptelenedés bekövetkezhet. Erkölcsi indíttatásunk és hazafias kötelességünk kell legyen a velük való törődés!

10. A RÉKA honlappal kapcsolatos javaslatok

A közgyűIés időpontja: 2019. október 23., 10:00-19:00
Helyszíne: Szob, Malomvölgyi Tábor
A gyűlésen csak email-ben bejelentkezett, vagy bejelentett személyek vehetnek részt.
Nem RÉKA-TT-tagok is részt vehetnek a gyűlésen, amennyiben előzetesen email-ben bejelentkeztek és visszaigazolták őket , vagy RÉKA-TT-tag bejelenti őket.
Lehetőség van arra is, hogy valaki már 22-én megérkezzen és a helyszínen a Malomvölgyi Táborban aludjon, valamint 24-én távozzon ugyanott alvással. Ez ügyben Medveczki Zoltánt lehet keresni a 06(20)940 2699-es számon.

Ha bármilyen javaslatod van napirendi pontokkal kapcsolatban, akkor a következő lehetőségeken jelezheted:
– központi RÉKA email: info@ttkozosseg.hu, okt@ttkozosseg.hu
– törzsi képviselőd
– Medveczki Zoltán, 06(20)940 2699
üdvözlettel
Réka Országos Képviselő Testület tagjai

3+
Posted in Tagjainktól / Jegyzetek, írások

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük