Menü Bezárás

RÉKA-TT Végrehajtási Program – Javaslat

A RÉKA-TT Közösség és a Civil MultimMédia Televízió szervezete létrehozott egy működési szabály és keretrendszert, amely biztosítja a kommunikációt, társadalmi szintű információ áramlást, kereskedelem szervezést, széleskörű társadalmi összefogások, szakmai közösségek számára.

 Megfogalmazta a küldetését, értékrendjét, alapszabályait és egy végrehajtási program javaslatot.

 

RÉKA-TT Végrehajtási Program – Javaslat

 1. Javasoljuk egy társadalmi megegyezésen alapuló  Alkotmány megalkotását és életbe léptetését.

Törekvésünk – A pártrendszer végleges felszámolása választási rendszer teljes megújítása.  A Közhatalmi politikai rendszer bevezetése.

 1. Javasoljuk a Kárpát-medence, mint a magyarság őshazájának elismerését. 

Törekvésünk – a Kárpát haza területén zajló népességcsere program felszámolása.

 1. Javasoljuk a Trianoni békediktátum felülvizsgálatát.

Törekvésünk – Nemzetközi fórumokon és a köztudatban is érvényt szerezni a Magyar nemzetet ért sérelem feloldására, jóvátételére.

 1. Javasoljuk a politikusok, a törvényhozók felelősségre vonhatóságának visszaállítását.

Törekvésünk – az erkölcstelen, korrupt politikusok, törvényhozók azonosítása, felelősségre vonása.

 1. Határon túl élő magyarság helyzetének felülvizsgálata. A magyarság szétszakítása, elüldözése hazájából tervezett és több hullámban megvalósított program.

Törekvésünk – a hazáját elhagyni kényszerült magyarok visszatelepülésének segítse, az elszakított területen élők erkölcsi, politikai támogatása.

 1. Javasoljuk a MNB közhatalom ellenőrzése alá vonását, a független és kamatmentes Magyar Forint kibocsátását.

Törekvésünk – köztudomásúvá tenni, hogy a jelenlegi kereskedelmi bankrendszer és a kamatos hitelpénzrendszer az adósságcsapda eszköze.

 1. Javasoljuk a Nemzeti Vagyonleltár elkészítését, a Nemzeti Hivatal felállítását Magyarország erőforrásait kiárusították, teret engedve ezzel az idegen érdekeknek.

Törekvésünk – a magyar vagyon visszaszerzése, hogy annak hasznát a magyar társadalom élvezhesse.

 1. Javasoljuk a független, társadalom által választott bíróság, ügyészség, rendőrség megszervezését.

Törekvésünk – objektív igazságszolgáltatási rendszer kiépítése, a bírói felelősség visszaállítása.

 1. Javasoljuk a független magyar média megteremtését. A média, az emberi elme és tudat befolyásolásának legfőbb eszköze.

Törekvésünk – a magyar értékrenden és hitvalláson alapuló médiarendszer felépítése.

 1. Javasoljuk a szép-korúak méltóságának elismerését.

Törekvésünk – a szép-korúak megbecsülése, mely méltó helyére emeli életüket, eredményeiket, hagyatékukat.

 1. Javasoljuk az egészségügyi rendszer átszervezését.

Törekvésünk – egy megelőzésen alapuló, valódi test-lélek-szellem harmóniájára épülő, természetes gyógymódokat felhasználó gyógyító képzési és szolgáltatási rendszer felállítása.

 1. Javasoljuk a “Magyar Iskola” rendszer kiépítést.

Törekvésünk – Neveljük gyermekeinket magyarságra, hazaszeretetre, a magyar értékrend szellemében a személyiségük és tehetségük kiteljesítésével.

 1. Javasoljuk a népességgyarapodás ösztönzését, családnemesítési programok létrehozásával.

Törekvésünk – a gyermekáldás szentségének felemelése. Szülőotthonok kialakítása.

 1. Javasoljuk a föld tulajdonviszonyok felülvizsgálatát, a településekhez tartozó családi gazdaságok rendszerének visszaállítását.

Törekvésünk – a magyar földek a Szent Korona jogrendjébe vonása, és birtokba adása azoknak, akik rajta élnek.

 1. Javasoljuk a Magyarország környezetvédelmi felmérését.

Törekvésünk – környezetünk, termőföldjeink regenerációjának hatékony elősegítése.

 1. Javasoljuk a magyar élelmiszerlánc kiépítését.

Törekvéseink – a hazai, tiszta alapanyagú, magyar élelmiszerek előállításának és kereskedelemének újbóli kiépítése.

 1. Javasoljuk A Magyar Kultúrát új megvilágításba helyezni.

Törekvésünk – a teljes kulturális hagyatékunk közkincsé tétele. Javasoljuk a MTA átvilágítását.

 1. Javasoljuk mind a 3200 település lakosságát megkérdezni, hogy mit szeretnének.

Törekvésünk – megvalósítani a boldog, együttműködő, szellemi úton járó embert, és a belőle felépülő szeretet alapú társadalmat.

 

59+
Posted in Társadalomszervezés

28 Comments

 1. Frank Ágnes

  Sok emberrel beszèlgettem, mindenki làtja,hogy nagy a gond ès ez ìgy tovàbb nem mehet. Egyenlőre mindenki az újra vàlasztàsokban bìzzik valamelyest, legalàbbis a jelenlegi vezetèssel màr nem gondolkodnak, de a feltörekvő újabb jelölteket nem ismerik, azok mögött is egy koràbbi elfuseràlt politikai kör van, ami lassan ki is derül, de az embereknek nagy a bizodalma bennük, mivel nincs màs alternatìva, amit a jelenlegi rendszer felkìnàlhat. A leìrtakkal teljesen egyetèrtek, ezt terjeszteni kell az emberek között, hogy màs ût is van. Vissza kell tèrnünk a gyökereinkhez, meg kell ismerni a múltunkat, amit eltitkoltak, ezt mindenhol hìrdetni kell, ės ėn, ahol tudom, hirdetni is fogom ès elmondom, hogy van sokkal jobb ęs èlhetőbb minden magyar ember szàmàra. A jelenlegi pènz, profit,kizsàkmànyolàson alapuló rendszert az emberek jô rèsze megvàltozhatatlannak gondolja,ez a baj. No, majd jönnek a kėrdėsek,_ ô jôl hangzik,de ez , meg ez hogy fog működni?_Ez jô, mert elmernek rajta gondolkodni, aztàn ràjön, hogy hoppà itt minden a helyėre kerül vègre. Ez az, Hajrà Magyarok! Ez kell nekünk! Komplett rendszer van kidolgozva, amit csak működtetni kell, ami màr most működik kicsiben, a jelenlegi keretek között, de ki kell terjeszteni, fejleszteni, bővìteni.Ez nagyszerű,ez egy olyan út, ami minden magyar ember szàmàra reålis kiût lehet. Terjeszteni fogom, ismerje meg minèl több ember!

 2. Medveczki Zoltán

  Javaslom a trianon mellett a párizsi békeszerződést, az éghajlatváltozásra való felkészülést, hazai hadiipar és kötelező sorkatonai szolgálat megteremtését, katasztrófa védelemre való felkészítését a lakosságnak, média törvény megszigorítását: amelyik újságíró, vagy tudósító az igazságot elferdíti, vagy valótlanságot közöl első két alkalommal pénzbüntetésre, harmadik alkalommal végleges minden médiától való kizárásra ítéltessék.

  • magazin

   Köszönjük Zoltán! Az “…éghajlatváltozásra való felkészülést, hazai hadiipar és kötelező sorkatonai szolgálat megteremtését, katasztrófa védelemre való felkészítését …” rész valóban új elem. Azt hiszem be fog épülni a programba. A többi javaslat része a részletesebb anyagnak. JZ

 3. Fogolyán Kristóf

  A háttérhatalom AKADémiája által is titkolt, üldözött, a tiszta energiával kapcsolatos magyar találmányok: hidegfúzió stb. támogatása, illetve a kutatások támogatása.

 4. Dr. Donáthné Szabó Katlina

  Na ezért nem csak élni,de meghalni is érdemes
  .
  Itt vagyok munkára készen. Bár most országosan a RÖVID SZÁLLÍTÁSI LÁNC elterjedését tűztem célul.

 5. Dr. Donáthné Szabó Katalin

  A 4-es ponthoz A közéleti szerepléstől azonnali és végleges eltiltás
  .
  Csak gondoljatok bele az a féleszű Gyurcsány még mindig kárt okoz nekünk.
  Én már az országból is kitiltottam volna..

 6. Tóth László

  Javasolnám még az eladósításunk kivizsgálását, a vizsgálat eredményétől függően pedig részben vagy akár jórészben való eltörlését.
  Ugyanis ’56-ban már államcsőd szélén állt az ország, Fekete János kölcsönért kuncsorgott nyugaton, az ottani bankárok meg nevettek rajtunk, hogy amikor fegyverek is ropognak az országban, akkor miért nem jelentjük be az államcsődöt. Így nemsokára már akkora lett az adósság-gömböcünk, hogy már annak is örültünk, ha a kamatokat sikerült törleszteni. Módszerváltás után is a megkérdezésünk nélkül elvállaltatták velünk azt, amire mellesleg más országok legalább részben elengedést kaptak. De ez az adósságfelvállalás azért is jogtalan, mert jogilag nézve egy teljesíthetetlenné vált törlesztésről van szó, de ami a leglényegesebb, hogy ez előre látható is volt! Nem kellett ennek a belátásához nagy koponyának lenni, hogy az a versenyképtelen rendszerünk nem fog tudni olyan külkereskedelmet lebonyolítani, amire a fejlett nyugat vevő is lenne. Így maradt a feltalálásból származó lehetőség, ami nem is volt, mert elnyomtak, és az olcsó nyersanyag, ami viszont a törlesztéshez kevés fizetség volt. Az egy akolhoz való tartozás után meg hogy képzelték azt, hogy egy terhet cipelő kölyök kapitalista ország versenyezhet egy élsportoló kapitalistával?? Szóval innen nézve a dolgokat még kártérítést is kellene követelni! Az adósság leszipolyozók meg mit csinálnak, ha azt látják, hogy a fejőstehenük beleroskadhat a teherbe? Hát gyorsan eladják másnak az adósságot, veszítse más el még azt a többszörösen megtérült pénzt is. Pl. Görögországot a krízis idején EU-s közpénzzel váltották ki. Nálunk meg Orbánék reklámozzák a lakosság felé az adósságfinanszírozást, ami igaz, hogy előnyös a pénzforgás szempontjából, de ha átvállaljuk az államadósságot és a tarthatatlan ellátórendszer után végképp államcsődbe kerülünk, vagy ha előtte mégis megtagadnánk az adósságtörlesztést, akkor így kit bűnhődne? Így már megint nevetne rajtunk az a dörzsölt nyugati bankárvilág! Szóval van itt nem egy kicsi elintéznivalónk!

 7. Mrobi

  Én nem akarok negatív lenne. De őszintének kell lennem. De nem tudok és nem tudom hogyan és merre tovább. Teszem a magam dolgát jogi deviza és más hitel ügyekben is, és kiveszem magam az alól ami alól csak tudom. Némi rész sikert sikerült elérnem. De egy biztos, hogy úgy körbe vannak véve és bástyázva, hogy nem tudok már fogást találni még az UCC-vel sem rajtuk. Az emberek nagyrésze nem is érdekli őket semmi. Hát röviden ennyi egyenlőre. Áldásom mindenkire.

  • magazin

   Egyedül nem megy! Ezért beszélünk folyton arról, hogy kell egy azonos értékrenddel bíró embereket összefogó párt mentes szervezet. De a tájékoztatás, a média is nélkülözhetetlen eszköz.

 8. Miklos

  ezeket a dolgokat a magyar kormánynak rendszerválltáskor meg kellett volna tennie…de hát nem volt itt rendszerválltás ugyanaz a tolvajelit van hatalmon rákosi óta….a magyar nép kulturáját a történeti alkotmány felfüggesztésétöl lehetne folytatni. azt visszaállitani.. .az azóta eltelt időt fel kellene dolgozni..ehez kellene tiz évre szakértő kormányt felállitani…van itt vagy százezer ember aki felelős a mai helyzetért … luxusban élnek a közösböl..ahelyet hogy bühödnének…

  • magazin

   Így van. A “rendszerváltás” tervezett volt. Ezt már tudjuk. Akkor mi a megoldás! “MI” (valódi rendszerváltást akarók) lehetünk a megoldás. A nehézség az, hogy ki ehhez viszont fel kell állni a fotelből. És a nehéz….

 9. schläffer àgi

  örömmel tölt el, hogy sok embert
  meg tudott érinteni a ttreka programja, szellemisège, sokak tenni akaràsa,
  ilyen rövid idő alatt egyetlen közössèget
  sem láttam megmozdulni.
  màr is sokan vagyunk, ès mèg
  sokkal többen leszünk, mert tenni akarunk a magyarságun megtartásàèrt.

 10. schläffer ági

  a ttreka program tapasztalataim szetint,
  az eddigi legtöbb embert szólította, érintette meg, rekord idő alatt.
  ezek a programok a nemzet alkotmányàba is beleillenènek,
  rajtunk múlik, mennyit vagyunk képesek
  tenni èrte.ez mindannyiunk érdeke.

  • magazin

   Kedves Imre! Miért a feltételes mód? Látod, amíg csak az van, hogy “ezt tegyétek, meg azt, én meg várom, hogy majd elvégzitek…” Szóval, állj fel és követeld. Ja! Egyedül nem megy! De itt most egy szerveződés indult el olyanokkal, akik javasolnak, s ha elfogadásra kerül, akkor követelnek és végre is hajtanak. Kérdés leszünk-e elegen?

 11. Kiss Krisztián

  Az egyik előadásban hallottam, hogy munka alapú fizető eszköz (szabad, vagy alternatív pénz) létrehozását tervezitek, ahol az alap értékmérő egy szakképzetlen személy egy órai munkája lenne egy Korona Pénz (ha jól emlékszem). Ez egy jó ötlet, mert addig nem figyelnek fel és nem vesznek komolyan az emberek, amíg nem látják a kézzel fogható, működő lehetőséget a boldogulásukhoz. Szeretném kérdezni, hogy hol lehet utána nézni, hogy hol tart ennek a projektnek tervezése és kivitelezése?

  • magazin

   Tökéletes Krisztián! Az emberek nagy részét a mókuskerék, az adósrabszolgaság tartja fogságban. Ezért fontos, hogy gazdasági modellt biztosítsunk, aminek az eredményét rövid időn belül érzékelni is lehet. A rendszer működik. A RÉKA-TT közösség rendszerének része. Ahogy bővül a tagság, úgy lesz érzékelhető. A tervezési szakaszon már rég túl vagyunk.

 12. Sipos Márta

  Nekem tetszik a program, hasonlót képzeltem én is!

  Belevenném még az emberek felnőtté válásának előmozdítását. Azt gondolom, aki ezt a programot érti, hogy miért szükségesek pont ezek a lépések, azok kevesen vannak.
  A természet hamarabb újul meg némi támogatással, mint az emberek betokosodott szemlélete. Nem színház már az egész világ, hanem játszótér.
  Az elégedetlen ember sok, de aki mélyebb összefüggéseken is gondolkodik, kevés. A karámban mindenki boldogan rázza az öklét és nagyon bátor, teleírja a várost, hogy O1G, aztán visszahullik a telefonba, a videojátékba, a tévébe.
  Kinek, mit jelent egy másik rendszer?
  Nekem azt, hogy nem piramis alakú a társadalmi felépítmény. Viszont, ahhoz saját, egyéni felelősségvállalás kell, de a gyerek azt nem tud vállalni. Beszélni sem tudnak sokan, csak gügyögni, lassan már ki sem fognak mondani olyan szavakat, amit kicsinyítő képzővel nem bírnak ellátni! Gyerekekkel viszont megint csak piramist lehet építeni, mert mindig kell nekik egy atyuska. Megint csak felülről kell kordában tartani, mert önállóan nem képes magát kontrollálni.
  Nekem ilyen szempontból az UCC tökéletes eszköznek tűnt. Végül is olyan, mintegy beismerő vallomás arról, hogyan lehet akár 7 milliárd embert is kifosztani, de még emberi mibenlététől is megfosztani. Nem mondom, faramuci, mint a Talmud, de még is alátartozik szinte minden ország. Mindebben a furcsa katyvaszban mégis van egy ajtó, azaz jogorvoslat, amit tkp. mindenki használhat. Nekem úgy tűnik, a karámajtó mindig is nyitva volt, csak nem vagyunk annyira felnőve, hogy megmerjük nézni egyáltalán be van-e zárva, szükséges-e feltétlenül szolgának lennünk, esetleg élhetünk-e a saját elképzelésünk szerint alkotó emberi közösségként?

  Ha már ebben a mindenki által használt törvénykönyvben kizárásra kerültek a bankok, kormányok, nem lehetséges, hogy ez rásegíthet, vagy le tudná egyszerűsíteni a pénzügyi rendszer átalakítását is, meg az Alkotmány körüli tennivalókat is? Mondhatni törvényileg is alátámasztott, hogy fordítható a kocka, (gömb legyen belőle), mert biztos nem fognak „Uraink”csak úgy libasorban lesétálni a dobogóikról. Van olyan harci mondás, hogy saját fegyverével győzd le az ellenséget, nem?

  Valójában már mentelmi joguk sincs a politikusoknak. Igazából ezeknek a törvényeknek az értelmében letartóztathatóak, felelősségre vonhatóak, vagyonuk elkobozható. Igazából az illúzió fenntartása a nagyon drága, a valós élet egyáltalán nem drága, se nem túlbonyolított.

  Én valahogy úgy érzem a folyamatok már csak azért állnak, mert mi, emberek, az emberiség félünk. Félünk az önállóságtól, a szabadságtól, a felelősségtől, mert gyerekek akarunk maradni!

  Gondolom, akik itt összegyűltünk, mindannyiunknak volt egy kattanása, amitől felébredtünk, és másban gondolkodunk. Na, ezt a kattanást jó lenne kitalálni, mi az, amitől kollektíven mozdulna el a fókuszuk, meg gondolkodásuk.

  Egészségügyhöz nem tudok jobbat, mint Dr. Ryke Geerd Hamer életműve a Germán Gyógytudomány. Ő sem kapott Nobel díjat, csak üldöztetést. Az ő életműve kb. az egész bolygó egészségi és érzelmi állapotát rendbe tenné, már amennyiben alkalmazásra kerülnének ilyen gyógyházak.
  Nem azért nem került bevezetésre eddig, mert hülyeség, hanem azért mert romba döntene rengeteg mítoszt az egészségügynél, összedőlne a gyógyszeripar meg még jó pár dolgot magával rántana. Belülről, az egyén meg felnő ahhoz, hogy értelmes kapcsolatot ápoljon embertársaival és újra hálás tudjon lenni, miközben meg is gyógyul, mert felnő a lelkéhez.

  Szerintem, először ezt a szellemi lestrapáltságot kellene gatyába rázni, mert alig lesz, aki felfogja, hogy ez elsősorban szellemi harc, és nemcsak kollektíve, hanem egyénileg is meg kell tenni a szellemi harcot, különben nem tud megszabadulni az addigi bevett szokásaitól, tudásától, viselkedési mintáitól, érzelmi játszmáitól és az törvényszerűen zúzza az egységet.

 13. Vetési Zoltán

  Javaslatok a végrehajtási programhoz:
  1. Javasoljuk: Ismerjék el a magyarságnak, mint a Kárpát-medencét és Európát védelmező őshonos nemzetnek a történelmi jogát a Kárpát-medencére.
  14-16. Javaslat: Jogot tartunk a gazdasági önvédelemre, különösen az alapvető életszükségleteket biztosító területeken (melynek feltétele a föld, levegő, víz, lakás, ruházat, élelem stb. tulajdonlásának, illetve előállításának birtoklása)
  19. Javasoljuk a magyar találmányok mielőbbi köztulajdonú hasznosítását, hogy általa biztosított lehessen a magyar életszínvonal általános emelése

 14. balázs sándor

  Kötelezővé tenném minden magyar állampolgárnak a tömegsportokban való aktív részvételt, 6-60 éves kor között.
  Szintén kötelezővé tenném a “Honvédelmi” szolgálatot, mindenki részére, kivétel nélkül.{18-60 éves kor között}A kiképzést egyszeri 6 hónapos alapok elsajátításával { alaki képzés }, majd fegyvernemenkénti szakosítással lenne célszerű megoldani.Kb. 5 évente egy rövid továbbképzéssel biztosítva a hadrafoghatóságot.
  Az elérni kívánt célok fentiekkel, hogy a Magyar Nemzet tagjai, testileg, szellemileg egészségesek legyenek, és képesek a Haza védelmére.

  Egyetértek fenti javaslatokkal, de azokon felül szükségesnek tartom ezt is. Európa közepén, csak ellenségekkel vagyunk körbekerítve. “Trianon” ma is
  rendezetlen, és rendezhetetlen békés úton.Nem mondhatunk le soha, őseink vérével ázott szent földünkről, igában tartott testvéreinkről.
  Erősnek kell lennünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük