Menü Bezárás

Roszatom-Milyen kifejező és találó a magyar nyelv?! Nyilván nem a véletlen műve!

Becsületes emberek nem titkolóznak, a paksi atomsvindli csakis és kizárólag becstelen emberek kreációja! Lényegében a legnagyobb hazaárulás, a Nukleáris Mohács előkészítése és van a pofájukon bőr az atomosoknak a történelem legnagyobb nemzetárulása ellen fellépő hazafiakat összemosni a liberálisokkal és szakmailag maradinak feltüntetni őket, mert nem örülnek a legnagyobb veszedelemnek. Paks 2. ha valaki nem tudná nagyobb veszélyt jelent hazánk lakosságára, mint a törökök, a tatárok, az osztrákok és eddig amit a ruszkik jelentettek, ezer pozsonyi csata sem mérhető hozzá! Ügynökök lepték el a médiát és a közösségi oldalakat, az atomos háttérhatalom robot csicskái! Az ellenük való harc a jogos önvédelem, a legnagyobb hazaszeretet megnyilvánulása….
Az országnak energiára van szüksége, de nem mindenáron és nem uzsorakamatra!
Hol van az uzsorakamat felszámítása és az atomhulladék utólagos tárolási költsége? Sz@rember az aki adósságot hagy az unokájára!
Kínában a három szurdok vizierőmű 16 atomerőmű energiáját termeli meg! Kínában – világ vezető gazdasági hatalma- 2 százalék az atom részesedése a többi energia termelő közül! Tehát a világ vezető hatalmához nem kell atom! Ezt kell minden atomhülyének az orra alá dörgölni, ha maradiságról beszél. Hadászati célból Kína fejleszti az atomot, max. 4 (!) százalék részesedésig!
Olaszország 0 százalék, Ausztria 0 százalék az atom részesedése az energia szektorban – szuper helyek a magyar nyomorhoz képest!

Kell kötelező véleménykutatást tartani az országban ki akarja a paksi bővítést! Utána törvényt hozni arról azok az emberek leszármazottai legyenek kötelesek fizetni az atomhulladék tárolás költségeit. Ha néhány atomhívőnek saját unokája fog a sírjára köpni, majd forgolódhat odalent!

TÁROLÁS KÉRDÉSE: NEM CSAK AZ ENERGIÁT HANEM AZ ATOMHULLADÉKOT IS KELL TÁROLNI! Ráadásul hosszabb ideig! A folyadékkristályos energiatárolás magyar találmány-személyesen többször beszéltem a feltalálóival. Más! A libsi parlamenti pártok-az agymosott nép kedvencei- fúrták meg a prédikálószéki energia tárolót. Azt meg végképp nem értem a geotermikust miért nem lehet folyamatosan, vagy akár éjszaka is használni!

Amit viszont az atomosok nem vesznek figyelembe: Éghajlatváltozás: Nem lesz elég hűtővíz a Dunába- nem baj, majd odavizelnek! Több lesz a napsütötte órák száma! Majd a sötétségük kiegyenlíti! Több lesz a szél és nagyobb lesz a szélsebesség! Majd sok babot esznek és ellenpufogtatják!

Paks mellett csak az atomosok agya füstöl a butaságuktól, ha kilencven centimétert apadt volna a Duna -nagy lett volna a baj…https://g7.hu/…/nyaron-nehany-fokra-most-90-centire…/
Az ingyenes atomhulladék tárolás meséje! : MELYIK ENERGIA HULLADÉKÁNAK DRÁGÁBB A TÁROLÁSA? 1.ATOM 2. ZÖLD. Erre válaszolj atombolond!
Viták során megfigyeltem az atomosoknak milyen nehézkesen megy és sokára a válaszadás. Kit kell ehhez felhívni? 1. A fideszt? 2. A ruszkikat? 3.Az atomerőművet? 4. A háttérhatalmat?
Meg mondom nyíltan mit utálok az atomnyalókákban! Nem az értelem beszél belőlük hanem a bemagolt atomdemagógia! Kurvára kussba vannak amikor kiderül-Paksnak nincs légelhárító rakéta rendszere, nincs kórháza, több évtizede nem adtak jódtablettát és nem osztottak védelmi eszközöket a lakosságnak!
Atombolondok figyelem! Tudjátok -e a nemzetközi atomenergia ügynökség nem tartja jónak azt, hogy Paks 2. törésvonalra épül? Most is hallgatás lesz ugye?
Mi a hasonlóság Paks 2. és Trianon között? Mind a kettő a háttérhatalom magyarságot tönkretevő diktátuma! Jóvátétel-devizahitel-atomhitel=A NEMZET KIFOSZTÁSA!
Azt áruljátok el atomosok, hogy közületek miért nincs legalább egyetlen ember akinek volna annyi logikája, hogy Paksnál – ha már a Duna fűtése a célotok, medermélyítést, vagy vízduzzasztást prédikálna, hogy nyamvadt erőműtöket alacsony vízállásnál ne kelljen leállítani? Na ezért nem bízok az atomosokban, mert annyi előrelátás sincs bennük mint a mókusban!
Mit fog mondani az atomos ha összeomlik a távvezeték hálózat az éghajlati katasztrófa miatt a villanykörtének ? Paks 2. ! Nem fog világítani, mint ahogy az atompárti fejekben lévő sötétség sem!
Mit kívánok az atomosoknak: Éljenek Csernobilban vagy Fukusimában! Egyék meg az atomhulladékukat, ha annyira szeretik az atomot! Én a zöld energia közül az asszimilációs energiának vagyok a legnagyobb híve, meg is eszem a zöldséget! Ezenkívül még a tórium alapú erőműnek lehet létjogosultsága!
Medveczki Zoltán
Turbine rotor at workshop
1+
Posted in Uncategorized

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük