Menü Bezárás

Szakműhelyek

A tudatos társadalom szakműhelyei kutató, szervező, tudástár fejlesztő műhelyekként, és ahol szükséges, kapcsolatépítő csoportokként is kívánnak működni. A műhelyek öntevékeny szakmai csoportok egy adott, vagy folyamatos feladatok céljainak kitűzésére és teljesítésére.

Társadalmi Önazonosság

A szeretet alapú társadalom megszervezése nem álom, hanem egy megvalósítható program! Hisszük, hogy aki a szellemet irányítja, az uralja az anyagot, tehát az utódokra testálandó valóságot is

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

Társadalomszervezés

Hisszük, hogy aki elméleti szinten rendet és tisztaságot teremt, az a Föld kibillent tengelyét is képes a helyére tolni, és megálljt tud parancsolni az öngyilkos láncreakcióknak.

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

Társadalmi érdekérvényesítés

Új törvények helyett a természettel szembeni alázatra, holisztikus világszemléletre, szellemi tisztaságra; az univerzális rend helyreállítására törekszünk. Ez alapelv és feladat is egyben.

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

Újítások

A tudás létrehozása, hasznosítása és diffúziója a gazdasági növekedés, a fejlesztés és az egészséges nemzeti létezés egyik alapeleme. Az újítás egy kreatív ötletből születő folyamatot jelöl, amely megvalósítja az ötletet.

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

Média és kommunikáció

A média mindennapjaink nélkülözhetetlen eleme, és elengedhetetlen az emberek világgal való kapcsolatához. A kommunikáció az információcsere folyamata általában egy közös jelrendszer segítségével.

TOVÁBB A SZAKMŰHELYEKHEZ

13+