Menü Bezárás

Termékpartner referensek szakműhely

A szakműhely célja megteremteni a feltételeket egy olyan hálózat kialakítására, ami tartalmazza a termelőket, akik képesek ellátni élelmiszer- és más termékekkel a Tudatos Társadalom közösségének tagjait.

A termékpartner referensek a Tudatos Társadalom kinyújtott kezei a kapcsolattartásban és az együttműködésben. Fontos feladatot látnak el, mert ők látogatják meg a környezetükben dolgozó termelőket, vállalkozásokat, bemutatva a Tudatos Társadalom működését, céljait, terveit és lehetőségeit: web-áruház, bemutatkozási-, reklám lehetőségek. Felkínálják a termelőknek, vállalkozóknak, kereskedőknek a lehetőséget a bemutatkozásra és a közös munkára. Közösen keresik meg azokat a kapcsolódási pontokat, ahol az együttműködés mindkét fél számára előnyössé tud válni. Figyelembe vesszük azt is, hogy elsősorban azoknak a termelőknek kell piacot szerezni, akik ebből élnek.

Célunk felkutatni azokat a gazdákat, termelőket, gyártókat, szolgáltatókat és kereskedőket, akiknek fontos a bizalmon alapuló együttműködés, a közvetlen kapcsolat a vevőkkel, felhasználókkal és megrendelőkkel. Ahol fontos a megbízható minőségi termék, az elégedett vevő és a kiszámítható tervezés, termelés, termesztés és értékesítés. Mindezt magyar vállalkozókkal, akik a fenti értékeket vallják és egyetértenek a Tudatos Társadalom céljaival.

Kis-kereskedelmi, szolgáltató és kisipari vállalkozásokat keresünk. Ezek gazdasági szerepe növekedik a Tudatos Társadalom rendszerébe való kapcsolódás által.

Ennek egyik eszköze a Tudatos Társadalom Üzletlánc kialakítása, megszervezése.

A vállalkozók A Civil MultiMédia KFT-vel szerződnek.

A Tudatos Társadalom és a Civil MultiMédia televízió közvetítő erejének növekedésével jelentős szokás módosító befolyásolás szerezhető a társadalom azon tagjainál is, akik a jövőben sem lesznek tagjai a Tudatos Társadalomnak.
A Termékpartner referensek szakműhely szorosan együttműködik a Vásárlói közösségek, a Gazdaudvar, a Kereskedelemszervezés és logisztika szakműhelyekkel.

Javaslatok, vitaanyagok itt!

3+
Posted in Szakműhelyek

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük