Menü Bezárás

Kit szolgál az állam?

Fót I. rész 2017. október 22

Juhász Zoltán előadása

Miért foszthat ki bennünket az állam és miért nem a társadalmat szolgálja? Mit lehet tenni? A változás a felismeréssel kezdődik!
Írd meg a gondolataidat az előadással kapcsolatban!
A következő rész a megoldást taglalja!https://youtu.be/vH-ZkZi6o_g

“Ez az állam nem a mi érdekeinket képviseli: közel 900 ezer családot tesznek utcára, vagy vannak végrehajtás alatt. A mi államunk fedezéket ad a tolvajoknak, a bankároknak, a kalmároknak, hogy kifoszthassanak bennünket, sőt, az államszervezet szervezett erejét is latba veti, hogy ezt végre tudja hajtani. Miért teheti ezt, és miért tudja ezt sikeresen tenni? Miért tud az a kis létszámú elnyomó szervezet bennünket ilyen sikeresen kifosztva tartani, lelkileg, szellemileg, és fizikailag is? Miért tud ilyen sikeres lenni?

Azért barátaim, mert ők szervezetten teszik. Mózes óta eltelt közel 3 ezer évben, egyre kifinomultabban, egyre nagyobb tapasztalattal, egyre több eszközzel, szervezetten teszik. Míg, mi kedves társadalom, kedves nemzet, kedves barátaim, kedves családok, mi ezt hagyjuk, és nem vesszük észre, hogy  nekünk is csak meg kellene szervezni magunkat, mert hogy sokkal többen vagyunk. Sokkal többen vagyunk!

Élj, gondolkodj, érezz úgy, hogy az a teremtett Életet szolgálja!
Tegyük jobbá együtt a világot!


II. rész

 

0
Posted in Videók, filmek

További bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük