Menü Bezárás

Vásárlói közösség szervezők szakműhely

Vásárlói közösség szervezők szakműhely

 

Célunk olyan vásárlói közösségek szervezése és működtetése, ahol megbízható forrásból származó termékekhez és szolgáltatásokhoz, élelmiszerekhez, helyi és környező gazdálkodásból származó vegyszermentes zöldségekhez, gyümölcsökhöz, tejtermékekhez, és minden eszközhöz, ami a mindennapi életünkhöz szükséges, kedvező áron juthatunk. Egy közösség, ahol a vevői igények és a termelők és szolgáltatók minőségi termékei találnak egymásra.
Ahol a gazdák termékei a legrövidebb úton jutnak el a fogyasztókhoz, ahol létre tud jönni egy közvetlen kapcsolat az alkotó/gyártó/termelő/szolgáltató és vevő/fogyasztó között. Legyen az könyv, ruha, bútor vagy egymás munkájának segítése, ahol a helyi vásárlói és kisközösségek létrehozzák a bizalmon alapuló együttműködést és a kiszámítható tervezhető jövőt.
Hisszük, hogy a vásárlói közösségek a jövő társadalmának szerves részei lesznek, ahol kölcsönösen számíthatnak egymásra.

A Tudatos Társadalom a vásárlói közösségek összekapcsolásával a termelők és fogyasztók hálózatát hozza létre országos szinten.

A Vásárlói közösség szervezők szakműhely szerves kapcsolatban működik a Mezőgazdasági- és élelmiszeripari termelők szakműhellyel, a Termékpartner referensek szakműhellyel, a Gazdaudvar szakműhellyel.

Javaslatok, vitaanyagok itt!

1+
Posted in Szakműhelyek

További bejegyzések

2 Comments

  1. Gulácsi Péter

    Kedves V. K. Szervezők!
    Mától regisztrált vagyok a TT-n. Alakulóban van a szegedi csoportunk. Tegnap itt volt nálunk Juhász Zoli. Nagy sikere volt a csapatunkban a bio almacetemnek. Célom az, hogy kiváló minőségű almaecetet olyan áron biztosítsam a TT-n, ami még a vásárlók gondolatát is elvesse a multiktól történő vásárlástól. Lehet gondolkodni: Az almaecet bevezető ára: 500 Ft/l. Saját termésű permetmentes almából készült, így a mennyiség adott. Na, ez “nagyzol” gondolja valaki. Hogyan lehet ma permetmentes almát termeszteni? Lehet termeszteni, de ráment több mint 10 évem. Szívesen megoszthatom, hogy hogyan , és azt is, hogy milyen egészséges az almaecet.

  2. Herczegh-Kovács János

    Az almaecet valóban sok mindenre jó.Évek óta csinálom de csak hullott almát használok hozzá.És így csak fillérekbe kerül.Ezért kicsit drágállom az ötszáz forintot érte.Nekem kb 130-150 liter van belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük